Open Dag

Iedereen is op de Open Dag van harte welkom om onze school en alles wat wij te bieden hebben, te ontdekken. Er is van alles te zien, maar vooral ook te doen. Natuurlijk voor alle kinderen, maar ook voor alle ouders. Er wordt veel informatie gegeven, je kunt een kijkje nemen bij verschillende lessen of zelf een lesje volgen en je kunt meedoen aan de speurtocht over een Griekse held, die beroemd werd door de vele avonturen en uitdagingen die hij van de Griekse goden kreeg voorgeschoteld. Ga onze uitdagingen aan, spaar de bijbehorende kaartjes en leer op deze manier onze school nog beter kennen! Terwijl jullie rustig onze school verkennen, zorgen wij voor de allerkleinsten in onze kinderopvang. Elk jaar houden we een Open Dag met een klassiek thema: dit schooljaar kon je kennis maken met de Griekse held Herakles!

De Open Dag vond dit schooljaar plaats op zondag 28 januari. Kon je de Open Dag niet bezoeken, of wil je nog een keertje op Beekvliet komen kijken? Dan hebben we goed nieuws voor je: we organiseren nog twee Snuffelmiddagen op Beekvliet! Dit zijn middagen waarop je enkele lesjes kunt volgen om nog een keertje de sfeer van onze school te proeven. Deze middagen zijn op woensdag 21 en 28 februari 2018.

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel