Nieuws
In de afgelopen jaren werd er vaak en veelvuldig over digitaal onderwijs gesproken, maar door het coronavirus wordt dit plotseling bittere noodzaak in plaats van een weloverwogen keuze. De gezondheid staat voorop, dus geen lessen op gymnasium Beekvliet. Maar het onderwijs gaat door. Hoe dan? 
Lees verder

Tot 6 april vindt er op school geen regulier onderwijs plaats. Alle leerlingen en hun ouders hebben bericht gehad over het onderwijs op afstand dat vanaf woensdag gaat plaatsvinden. Meer informatie over het coronavirus en het onderwijs vindt u op de website van de rijksoverheid van deze link.

Lees verder

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Coronavirus en de adviezen van het RIVM hebben wij besloten om de thema-avond 'Good, better, best' van vanavond te annuleren. Zodra er een nieuwe datum is vastgesteld krijgt u hierover bericht.

Lees verder

Naar aanleiding van het coronavirus in Nederland adviseert het RIVM aan scholen het volgende: "Alle inwoners van Noord-Brabant met een verkoudheid, die hoesten of koorts hebben, moeten hun sociale contacten zo veel mogelijk vermijden en dus thuis blijven. Leerlingen en medewerkers die één van deze klachten hebben wordt verzocht niet naar school te komen. Pas als de klachten 24 uur weg zijn, is het wenselijk weer op school te komen. Ook diegenen die contact hebben gehad met een met het coronavirus besmette patiënt moeten thuisblijven."

Lees verder
» nieuwsarchief
Een dag uit het leven van een Beekvlieter
Actueel

Vanaf nu vind je op onze site het digitale aanmeldingsformulier! Voor meer informatie over de aanmeldingen en het aanmeldingsformulier: klik hier.

Beekvliet staat voor...
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.