Agenda
Magister gesloten
Start Date/Time:
woensdag 20 juni 2018
End Date/Time:
woensdag 20 juni 2018
Description:
Nieuws

Het einde van het schooljaar is altijd druk. Hier een overzicht van wat er de komende weken op stapel staat, van de dagen waarop de leerlingen vrij zijn tot aan een overzicht van de procedure rond het inleveren van de boeken.

Lees verder

We feliciteren al onze geslaagden met het behalen van hun gymnasiumdiploma! We wensen alle leerlingen die een herexamen gaan doen heel veel succes! 

Op 12 juni organiseerde de Ouderraad in samenwerking met GGZ en Helder Theater een thema-avond rond Verleidingen en het puberbrein. U kunt de presentatie hier terugvinden.

» nieuwsarchief
Actueel

Op vrijdag 29 juni 2018 is het weer zover: dan rijden de limousines, oldtimers en koetsen weer richting De Ruwenberg en schrijden onze zesdeklassers in galakledij vervolgens
over de rode loper als eregasten op hun eindexamengala. Alle zesdeklassers kunnen zichzelf en hun eventuele introducé via deze pagina op de gastenlijst zetten.

Op twee fronten vindt er komende tijd onderhoud aan de website plaats. Onze webhost werkt op de achtergrond aan verbeteringen; daardoor kan de website soms even moeilijker bereikbaar zijn. Daarnaast gaan we de komende weken tot aan het einde van de zomervakantie de website inhoudelijk klaarstomen voor het nieuwe schooljaar. U kunt nu dus data, documenten, de schoolgids of informatie aantreffen, die nog niet aangepast zijn voor 2018-2019. We hopen na de zomervakantie alles up-to-date te hebben.

Van maandag 14 mei tot en met donderdag 21 juni vinden de centrale examens plaats (eerste tijdvak: 14 t/m 29 mei; tweede tijdvak: 18 t/m 21 juni) voor de leerlingen van klas 6. Het rooster vindt u hier. Meer informatie, bijvoorbeeld de slaag-/zakregeling en belangrijke data (uitslag, herexamens, diploma-uitreiking), kunt u terugvinden op de informatiepagina over klas 6. We wensen onze examinandi, hun ouders en onze examinatoren de komende weken veel succes!

Op zaterdag 15 september 2018 organiseert de reünistenvereniging Nunc Meminisse Iuvat in samenwerking met de sectie lichamelijke opvoeding een sporttoernooi voor alle oud-leerlingen met voor de liefhebbers een gezellige barbecue! Voor meer informatie en inschrijven: klik hier!

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.