Agenda
Magister gesloten
Start Date/Time:
woensdag 20 juni 2018
End Date/Time:
woensdag 20 juni 2018
Description:
Nieuws

De proclamatie is voorbij, de rapporten uitgereikt en het ijsbonnetje verzilverd. Ergo: het is VAKANTIE!
Gymnasium Beekvliet wenst alle leerlingen, ouders, personeelsleden en iedereen die zich op een of andere manier betrokken voelt bij onze school een zo goed mogelijke zomer toe! Rust goed uit en tot volgend jaar!

Op maandag 20 augustus start het schooljaar weer, maar alleen nog voor onze medewerkers. De leerlingen mogen nog één dag extra genieten van de zomervakantie: we verwachten hen op dinsdag 21 augustus terug op school. Op woensdag 22 augustus starten de lessen volgens het lesrooster om 8.30 uur. 

Lees verder

De nieuwsmail van juni is uit, de laatste digitale nieuwsbrief van dit schooljaar. U leest hem hier.

» nieuwsarchief
Actueel

Bij de diploma-uitreiking en het gala van klas 6 zijn veel foto's gemaakt. Deze hebben we - om de site niet te veel te belasten - in klein formaat op de website geplaatst. Wilt u de foto's in het originele formaat (geschikt voor afdrukken in een fotoboek) nabestellen, dan kan dat kosteloos. Kijk in beide foto-albums voor de bestelprocedure.

De komende weken tot aan het einde van de zomervakantie gaan we de website inhoudelijk klaarstomen voor het nieuwe schooljaar. U kunt nu dus data, documenten, de schoolgids of informatie aantreffen, die nog niet aangepast zijn voor 2018-2019. We hopen na de zomervakantie alles up-to-date te hebben.

Op zaterdag 15 september 2018 organiseert de reünistenvereniging Nunc Meminisse Iuvat in samenwerking met de sectie lichamelijke opvoeding een sporttoernooi voor alle oud-leerlingen met voor de liefhebbers een gezellige barbecue! Voor meer informatie en inschrijven: klik hier!

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.