Nieuws

De Amerikaanse artiest Matt Simons heeft voor zijn nieuwste single Amy's Song veertig mensen gevonden die samen het verhaal vertellen van de Amerikaanse singer-songwriter Amy Kuney. Het lied, wereldwijd uitgebracht op 9 november 2018, vertelt over acceptatie van het mogen zijn wie je bent, en over acceptatie van homosexualiteit anno nu. Onze Freike uit klas 5 is één van de veertig mensen die in de clip het verhaal vertellen. Klik hier voor de indrukwekkende video en lees de verhalen van Amy, Freike en alle deelnemers. Gymnasium Beekvliet staat achter de boodschap van Amy's Song: Freike, we wensen jou en alle castleden veel succes bij het verspreiden van deze belangrijke verhalen!

"Mevrouw, ik was vergeten m'n foto's na te bestellen van het gala en de diploma-uitreiking, en nu zijn ze van de site af. Hoe kan ik alsnog..."
Nou vooruit, omdat het om een bijzonder moment in je leven gaat, strijken we nog een keer over ons hart en plaatsen we de foto's van cohort 2018 terug op de pagina Foto's. Maar eind november verdwijnen beide albums echt definitief van de website. Allerlaatste kans dus om je foto's alsnog bij te bestellen. Daarna is het echt echt echt helaas pindakaas. Echt. 

De nieuwsmail van november is uit. U leest hem hier.

Het rooster van de proefwerkweek in week 46-47 staat online. U vindt dit rooster en de aangepaste lestijden, op deze pagina.

» nieuwsarchief
Agenda
Start schooljaar medewerkers (leerlingen vrij)
Start Date/Time:
maandag 20 augustus 2018
End Date/Time:
maandag 20 augustus 2018
Description:
Actueel

Op 13 november 2018 organiseren we een informatieavond voor ouders van leerlingen uit groep 7/8. Meer informatie en het aanmeldformulier vindt u hier.

Aan het begin van het schooljaar organiseren we ouderinformatieavonden. Op de webpagina van de jaarlaag van uw kind kunt u terugvinden wanneer deze avond wordt gehouden. Daar plaatsen we na afloop ook alle presentaties, voor zover die door de diverse sprekers beschikbaar worden gesteld. 

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.