Nieuws

De nieuwsmail van mei is uit; u leest hem hier.

Op woensdag 24 april presenteerden Paco Koers en Lukas Dobbelsteen uit klas 6 hun profielwerkstuk tijdens het Nederlands Mathematisch Congres in Veldhoven. Hun onderzoek was dit jaar één van de drie winnende werkstukken van de Pythagoras Profielwerkstukwedstrijd.

Lees verder

Donderdag 18-4 viert klas 6 hun laatste schooldag: de zesdeklassers ontvangen hun schoolgenoten volgens traditie: het wordt mooi weer, dus je bent zo weer droog. Berg je elektronica wel in een extra plastic zakje weg, zodat het niet nat kan worden. Dit jaar lijkt het thema iets te maken hebben met de serie La Casa de Papel: de zesdeklassers hebben een prachtig introfilmpje gemaakt dat daar op duidt. Dat belooft wat! Veel plezier!

Af en toe krijgen we via de ouderraad een melding dat enkele ouders bepaalde brieven niet hebben ontvangen wanneer we die via Magister versturen. Klik op lees verder voor de mogelijke oorzaken:

Lees verder
» nieuwsarchief
Agenda
Pesttheater klas 1
Start Date/Time:
woensdag 24 oktober 2018
End Date/Time:
woensdag 24 oktober 2018
Description:
Actueel

Op donderdag 9 mei starten voor onze zesdeklassers de examens. De leerlingen hebben inmiddels instructie gehad over de gang van zaken en wat ze moeten doen in geval van ziekte. Deze en andere informatie rondom de examens, zoals het rooster, de uitslag, de data van de herexamens en de diploma-uitreiking, vindt u op de jaarpagina van klas 6. We wensen alle kandidaten heel veel succes!

Vorig jaar heeft de ouderraad voor het eerst een avond met het thema ‘Pubers en verleidingen anno nu’ georganiseerd. Het was een zeer drukbezochte en geslaagde avond. Dit jaar organiseert de ouderraad deze avond voor ouders/verzorgers van alle klassen opnieuw, en wel op 28 mei 2019 om 19.30 uur. Wilt u deze thema-avond bijwonen, dan verzoeken wij u zich vooraf aan te melden. Meer informatie over de inhoud van de avond en het aanmeldformulier vindt u op deze pagina

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.