Nieuws

Donderdag 18-4 viert klas 6 hun laatste schooldag: de zesdeklassers ontvangen hun schoolgenoten volgens traditie: het wordt mooi weer, dus je bent zo weer droog. Berg je elektronica wel in een extra plastic zakje weg, zodat het niet nat kan worden. Dit jaar lijkt het thema iets te maken hebben met de serie La Casa de Papel: de zesdeklassers hebben een prachtig introfilmpje gemaakt dat daar op duidt. Dat belooft wat! Veel plezier!

Af en toe krijgen we via de ouderraad een melding dat enkele ouders bepaalde brieven niet hebben ontvangen wanneer we die via Magister versturen. Klik op lees verder voor de mogelijke oorzaken:

Lees verder

Op 15 april zijn de vierdeklassers met Grieks in hun pakket vertrokken naar Athene en de Peloponnesos. Wat zij meemaken, leest u in het dagboek, dat zij tijdens deze week bijhouden.

Lees verder

Hurray! Vandaag kregen we de resultaten binnen van de FCE-examens van Cambridge Engels. We mogen 58 derdeklassers feliciteren met het behalen van hun First Certificate in English! We're very, very proud of them! Congratulations to you all!
Meer informatie over het programma van Cambridge Engels vindt u op deze pagina.

» nieuwsarchief
Agenda
Klas 1 t/m 4 les tot 13.00 uur
Start Date/Time:
donderdag 21 februari 2019
End Date/Time:
donderdag 21 februari 2019
Description:
Actueel

Vorig jaar heeft de ouderraad voor het eerst een avond met het thema ‘Pubers en verleidingen anno nu’ georganiseerd. Het was een zeer drukbezochte en geslaagde avond. Dit jaar organiseert de ouderraad deze avond voor ouders/verzorgers van alle klassen opnieuw, en wel op 28 mei 2019 om 19.30 uur. Wilt u deze thema-avond bijwonen, dan verzoeken wij u zich vooraf aan te melden. Meer informatie over de inhoud van de avond en het aanmeldformulier vindt u op deze pagina

Dit schooljaar steekt het brugklastoneel het stuk Oedipus in een modern jasje. 

Oedipus is de koning van de stad Thebe, maar het blijkt dat hij zichzelf niet echt kent. Zonder dat hij het weet is er een vloek over hem uitgesproken. De stad Thebe wordt door onheil getroffen. Ondertussen vragen wij ons af: met al dat onheil in de wereld, zoals die enorme plastic soup, wil ons dat misschien ook iets zeggen? In hoeverre kennen wij onszelf eigenlijk?

Wanneer: 9 mei 2019
Aanvang: 19.30 uur
Plaats: Den Durpsherd, Berlicum
Kaartjes kosten €4,50 en zijn via deze pagina te reserveren.

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.