Agenda
Start vakbegeleidingen klas 1, 2, 3
Start Date/Time:
maandag 6 januari 2020
End Date/Time:
maandag 6 januari 2020
Description:
Nieuws

Tijdens de diploma-uitreikingen heeft onze huisfotograaf Jan van den Berge foto’s gemaakt. Zodra deze foto’s beschikbaar zijn, zetten we ze in klein formaat online in ons foto-album. Daarin staat ook de procedure hoe u de foto’s kosteloos kunt nabestellen op een formaat dat geschikt is om af te drukken. 

De laatste nieuwsmail van het schooljaar is uit. U leest de editie van juni/juli hier.

Sterre, Lina en Frode uit klas 3 organiseren op vrijdag 3 juli om 19.30 uur een online bingo voor Artsen zonder Grenzen. Doe ook mee!

Lees verder
De mediatheek is de komende tijd elke schooldag open van 11.00 tot 15.00 uur. Alle boeken die in de Corona-tijd konden worden terug gebracht zijn verlengd tot 18 juni. 
Lees verder
» nieuwsarchief
Een dag uit het leven van een Beekvlieter
Actueel

Welke boeken moet ik inleveren? En waar, wanneer en hoe? Je vindt het in dit overzicht.

Hoe laat en waar heb je je toetsen? Klik hier.

Het programma van de laatste weken: proefwerkweek, boeken inleveren, bevorderingsvergaderingen en rapportuitreikingen. Let op: de lokalen voor de rapportuitreikingen zijn gewijzigd; klik op lees verder voor het juiste lokalenschema.

Lees verder
De website wordt in de zomervakantie weer klaargestoomd voor het nieuwe schooljaar. Houdt u er daarom rekening mee dat de genoemde data (met uitzondering van de vakanties) en downloadbare documenten zoals de schoolgids en het leerlingenstatuut nog kunnen worden aangepast. Het streven is om alle informatie op de website bij de start van het nieuwe schooljaar weer geactualiseerd te hebben.
Beekvliet staat voor...
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.