Agenda
Informatie-avond ouders klas 3 (19.30 uur
Start Date/Time:
dinsdag 21 januari 2020
End Date/Time:
dinsdag 21 januari 2020
Description:
Nieuws

Op 24 augustus start het nieuwe schooljaar, maar alleen nog voor onze medewerkers. De leerlingen hebben dus nog een dag vrij. De jaaropening voor de leerlingen houden we op 25 augustus; klik op 'lees verder' voor de aanvangstijden per jaarlaag.

Lees verder

Tijdens de diploma-uitreikingen heeft onze huisfotograaf Jan van den Berge foto’s gemaakt. Deze foto’s staan in klein formaat in ons fotoalbum. De examenleerlingen kunnen tot 1 november de foto’s in het originele formaat (geschikt om af te drukken) kosteloos nabestellen. Meer info staat in het fotoalbum (en in Teams).

De laatste nieuwsmail van het schooljaar is uit. U leest de editie van juni/juli hier.

Sterre, Lina en Frode uit klas 3 organiseren op vrijdag 3 juli om 19.30 uur een online bingo voor Artsen zonder Grenzen. Doe ook mee!

Lees verder
» nieuwsarchief
Een dag uit het leven van een Beekvlieter
Actueel
De website wordt in de zomervakantie weer klaargestoomd voor het nieuwe schooljaar. Houdt u er daarom rekening mee dat de genoemde data (met uitzondering van de vakanties) en downloadbare documenten zoals de schoolgids en het leerlingenstatuut nog kunnen worden aangepast. Het streven is om alle informatie op de website bij de start van het nieuwe schooljaar weer geactualiseerd te hebben.
Beekvliet staat voor...
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.