Agenda
Leerlingbespreking; 40-minutenrooster
Start Date/Time:
vrijdag 4 december 2020
End Date/Time:
vrijdag 4 december 2020
Description:
Enter event description
Nieuws

In juni namen 16 vijfdeklassers deel aan de prestigieuze Cambridge Proficiency examens. Het was lange tijd onzeker geweest of de examens plaats zouden vinden in verband met alle maatregelen omtrent Corona, maar deze kanjers zetten zich maandenlang in om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de vijf uitdagende examenonderdelen. Trots zijn we dan ook om hen te kunnen feliciteren met hun succes. Ze zijn allemaal geslaagd met prachtige resultaten. Proficiat!

Tijdens de diploma-uitreikingen heeft onze huisfotograaf Jan van den Berge foto’s gemaakt. Deze foto’s staan in klein formaat in ons fotoalbum. De examenleerlingen kunnen tot 1 november de foto’s in het originele formaat (geschikt om af te drukken) kosteloos nabestellen. Meer info staat in het fotoalbum (en in Teams).

De laatste nieuwsmail van het schooljaar is uit. U leest de editie van juni/juli hier.

Sterre, Lina en Frode uit klas 3 organiseren op vrijdag 3 juli om 19.30 uur een online bingo voor Artsen zonder Grenzen. Doe ook mee!

Lees verder
» nieuwsarchief
Beekvliet in Beeld
Actueel

Op dinsdag 10 november vond een webinar plaats voor ouders/verzorgers en leerlingen van groep 7/8 die interesse hebben in Beekvliet. Iedereen die zich heeft opgegeven, heeft een mail ontvangen met een link die naar het webinar leidt. Er wordt gewerkt aan een samenvatting.

In plaats van een informatieavond op school worden de presentaties van o.a. de afdelingsleider dit jaar online aangeboden, toegelicht in een video. Deze filmpjes zijn te vinden onder in de informatie van de jaarlaag:

Ga direct naar: klas 1 - klas 2 - klas 3

Zit je in groep 8 en wil je een keertje komen kijken op Beekvliet? Meld je dan aan voor de Beekvliet Experience. Op woensdagmiddag van 14:30 tot 16:45 u. volg je dan een aantal proeflessen van het Gymnasium.


Beekvliet staat voor...
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.