Agenda
Ouderspreekuur (middag)
Start Date/Time:
maandag 26 april 2021
Description:
Enter event description
Nieuws

Afgelopen dagen zijn op de bouwplaats al de contouren van de nieuwe aula verschenen.

De huidige klas 6 heeft Beekvliettruien ontworpen om geld op te halen voor hun “laatste school dag” (oftewel “LSD”), hun gala en het jaarboek! De opbrengst is hard nodig want dit jaar hebben ze niet de inkomstenbron van “Benefiet” gehad vanwege de omstandigheden omtrent Corona! Wil jij ook een leuke Beekvliettrui? Of klas 6 steunen? Neem dan een kijkje op hun site! Hier zijn alle Beekvliettruien (en Beekvlietbieropeners) te vinden!

Steeds meer jongeren ervaren druk om te moeten presteren. Pubers op de middelbare school krijgen te maken met oneindige keuzes en ‘the fear of missing out’. Dit wordt nog eens versterkt door de lockdown waar veel jongeren zich nu in bevinden. De ouderraad van Beekvliet en het JRL nodigt u als ouders en uw kind(eren) van harte uit voor de avond  ‘Help mijn kind heeft coronastress!’. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Op donderdag 28 januari van 19.30 uur tot 21.00 uur organiseren we een online open avond voor ouders en leerlingen. Het zal een interactieve avond worden, waar we net zoals op de kennismakingsavond een zo goed mogelijk beeld van de school geven en waar het mogelijk is om vragen te stellen aan een panel van leerlingen en docenten. Klik hier voor meer informatie en de link naar de livestream!

» nieuwsarchief
Beekvliet in Beeld

 

 

Actueel

Je kunt je op dit moment aanmelden voor Gymnasium Beekvliet klas 1 van 2021! Ga direct naar het digitale aanmeldformulier of lees meer over de aanmeldprocedure. Houd de website in de gaten voor de meest actuele data voor de aanmeldmomenten op school.

Speciaal voor leerlingen van groep 8 biedt Gymnasium Beekvliet vanaf dit schooljaar het Pregymnasium aan. Let op: de startdatum is opgeschoven i.v.m. de lockdown. De bijeenkomsten zijn verplaatst naar april 2021.

Beekvliet staat voor...
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.