Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe site. Vanaf 1 januari zal onze website er anders uitzien en zal alle informatie volledig geüpdatet zijn. 

Agenda
Mentorendag
Start Date/Time:
dinsdag 7 december 2021
Description:
Enter event description
Nieuws

Aansluitend aan de laatste proefwerken heeft klas 1 op woensdagmiddag 14 juli nog een heel sportieve en leuke afsluiting gehad van het schooljaar. Met veel plezier en enthousiasme werd er gebasketbald, gesoftbald en gevoetbald, erg mooi om te zien. Klas 1B werd uiteindelijk sportklas van het jaar. 

Lees verder
Woensdagavond vond de prijsuitreiking plaats van de nationale finale van de scheikundeolympiade. Beekvliet was al zeer goed vertegenwoordigd in de landelijke finale, met maar liefst twee deelnemers bij de beste 20 van het land, uit een oorspronkelijk deelnemersbestand van ruim 2000 leerlingen aan de eerste ronde: Linda Beekmans uit klas 6 en Bas Krikke uit klas 5. Beide zijn zelfs in de top 10 geëindigd!
Lees verder

Vanwege de 1,5-metermaatregel en de bouwwerkzaamheden is ervoor gekozen om het CE af te nemen op een externe locatie. We zijn tijdens het eerste en tweede tijdvak welkom in sporthal Theereheide aan de Eikenlaan in Sint-Michielsgestel. Het eindexamen wordt niet alleen door de docenten van Beekvliet, maar ook door oud-collega's, oud-leerlingen en andere vrijwilligers gesurveilleerd. 

Lees verder
Inmiddels hebben de eerste twee rondes van de olympiades plaatsgevonden en we kunnen niet anders zeggen dan dat er geweldig is gepresteerd door onze leerlingen; voor zowel natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, informatica als de IJSO hebben leerlingen zich als finalist geplaatst. De nationale finales zijn voor vrijwel alle olympiades begin juni, met de beste 15 à 20 deelnemers van het land.
Lees verder
» nieuwsarchief
Beekvliet in Beeld

 

 

Actueel
Beekvliet staat voor...
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.