Beekvliet Excellente school
Bericht geplaatst op: 18-2-2013

Vanaf vandaag (04-02-2013) mogen 21 instellingen in het voortgezet onderwijs in Nederland - waaronder Beekvliet - het predicaat Excellente School dragen. Dat heeft het ministerie van Onderwijs bekendgemaakt.

Staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs maakte in de Nieuwe Kerk in Den Haag de winnaars bekend.

Om in aanmerking te komen voor het predicaat moeten scholen goede resultaten behalen. Verder speelt een belangrijke rol onder welke omstandigheden de school de resultaten behaalt en de wijze waarop de school zich onderscheidt bijvoorbeeld door extra aandacht voor hoogbegaafde kinderen of leerlingen die extra hulp nodig hebben.

Meer dan 140 scholen streden om het predicaat. Een jury onder leiding van de oud-voorzitter van de Onderwijsraad, Fons van Wieringen, beoordeelde de scholen.

Klik hier voor de site van Excellente Scholen met het juryrapport van Beekvliet.