Kangoeroewedstrijd
Bericht geplaatst op: 17-5-2014

Er zijn weer mooie resultaten bij de kangoeroewedstrijd te vermelden!
Allereerst willen we alle deelnemers complimenteren, want door de prestaties van iedereen is Beekvliet weer goed op de kaart gezet! In de categorie 'VWO3'​ zorgden alle derdeklassers er samen zelfs voor dat Beekvliet 4e van heel Nederland werd met een score van 94,3!

Er zijn ook individuele deelnemers die we hier in het zonnetje willen zetten: Björn Johannesson uit klas 3C werd van de 5157 deelnemers in zijn categorie 4e van Nederland met een percentielscore van 99,94%! Dat betekent dat hij het beter heeft gedaan dan 99,94% van de rest van Nederland, en dat is een fantastische prestatie!!

Daarnaast deden in Nederland maar liefst 9000 tweedeklassers mee aan de kangoeroewedstrijd. Van hen lukte het Kevin Sun uit 2B om zich te plaatsen voor de finale van de Junior Wiskunde Olympiade, waarvoor slechts 200 leerlingen zich hebben gekwalificeerd. We wensen Kevin daarbij natuurlijk veel succes!