Finaleplaatsen IJSO
Bericht geplaatst op: 15-5-2013

Max Michiels en Geert Schulpen (beiden uit 3C) hebben zich weten te plaatsen voor de nationale finale van de IJSO (International Junior Science Olympiad), een internationale wedstrijd in natuurkunde, scheikunde en biologie voor leerlingen tot en met 15 jaar. Zij behoren daarmee tot de 24 beste derdeklassers van Nederland en zullen op vrijdag 21 juni in de finale strijden om de zes beschikbare plaatsen in het Nederlands team dat in december a.s. zal gaan deelnemen aan de internationale IJSO, die dit jaar in India wordt gehouden.
Een bijzonder knappe prestatie dat Beekvliet bij deze finale met twee leerlingen vertegenwoordigd is. We zijn dan ook zeer trots op Max en Geert en wensen ze nu alvast veel succes in de finale!