De Invaller
Bericht geplaatst op: 13-11-2014

Eind oktober vonden er op Beekvliet opnames plaats voor het nieuwe Avrotros-programma De Invaller. Maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 november om 19.30u op NPO3 kon je kijken naar deze spelshow waarin een groot aantal van onze bovenbouwers strijdt om een plek in de finale.

Het zal je maar gebeuren. Je zit op school en hoort dat je docent ziek naar huis is gegaan. Vervelend voor je leraar, maar jij hebt lekker een rustig tussenuurtje in de kantine. Maar nee, er komt een invaller. Daar gaat je extra lange pauze.

In De Invaller krijgt het lesuur een totaal andere wending als de invaller geen docent blijkt te zijn, maar een echte gameshowhost. De leerlingen zijn geen publiek, maar kunnen opeens de strijd aangaan met elkaar in een afvalrace voor een plek in de finale. Alles draait in deze bizarre spelshow om wat de leerlingen weten over schoolvakken en andere alledaagse weetjes en ze spelen om een geldprijs. Maar speel je voor jezelf of speel je voor de hele klas?

Bron: NPO.nl

De afleveringen gemist? Bekijk ze alsnog: aflevering 1, aflevering 2, aflevering 3.