Fantastische afsluiting verbreding!
Bericht geplaatst op: 30-5-2013

Op dinsdagavond 28 mei vond de jaarlijkse presentatieavond van de verbreding plaats. Leerlingen uit de onderbouw lieten deze avond zien wat zij in het kader van de verbreding gedaan hebben. Er werd enthousiast verteld over persoonlijke projecten of cursussen, zoals Spaans, Pools, websites of games ontwerpen, fotografie, creatief schrijven en sieraden maken. Ook de verschillende modules die dit jaar plaats vonden werden gepresenteerd;  vooral de leerlingen die deelnamen aan de module filosofie zorgden voor een interessante avond in hun filosofisch café. Verder toonden de twee teams van de Eureka!Cup hun inventieve oplossingen voor problemen uit het bedrijfsleven en ook werden er  psychologische testjes afgenomen en presentaties gehouden over lesgeven aan hoogbegaafde kinderen in project DOEN. Bovendien konden ouders de LegoLeaguerobot in actie zien.

Kortom: we kunnen spreken van een succesvolle afronding van dit verbredingsjaar!