Lustrummarkt
Bericht geplaatst op: 2-6-2015

Op zondag 31 mei 2015 organiseerde de Stichting Beekvliet200 een lustrummarkt in het kader van het 200-jarig bestaan van Gymnasium Beekvliet.

De middag behelsde een rommel- en boekenmarkt, een verkoop van door leerlingen gemaakte kunst en een veiling van allerlei schilderijen en artefacten uit de geschiedenis van Beekvliet. Leerlingen droegen hun steentje bij door het organiseren van allerlei spelletjes, zoals het onovertroffen 'gooi je docent nat met een spons!', 'prik het juiste land', een levende fruitmachine, de bibberspiraal, enz; daarnaast wasten ze auto's, verkochten ze pingpongballen en zelfgebakken lekkers en voorspelden ze als waarzegsters aan de nieuwsgierigen de toekomst. Het werd een uiterst gezellige dag! De opbrengst van de markt wordt besteed aan de bekostiging van de activiteiten op de leerlingendag tijdens de lustrumweek in oktober.

Dank aan alle belangstellenden en vooral aan iedereen die heeft geholpen deze dag tot een succes te maken!