Twee keer Nederlands kampioen!
Bericht geplaatst op: 8-6-2015

Donderdag 5 juni vond de finale van Olympic Moves, de grootste schoolsportcompetitie, plaats in Amsterdam. Onze leerlingen hadden zich al eerder geplaatst voor de finale in maar liefst drie verschillende sporten: hockey (jongens en meisjes), badminton en volleybal. Per bus togen alle sporters naar Amsterdam om de eer van Beekvliet hoog te houden! En dat lukte: we zijn er trots op dat beide badmintonteams Nederlands kampioen zijn geworden!

Het winnende badmintonteam in de categorie 'klas 1-2' bestond uit Freike Jaspers, Floor van Uden, Yannick Lourens en Nils Groenhof. Zij wonnen na spannende voorrondes en een superspannende halve finale uiteindelijk redelijk makkelijk de finale. Justine Kroese, Kim de Wilde, Thijs Goetzee, Leon Kamp vormden het andere team en waren in de categorie 'schoolteams' overall duidelijk het beste team, al maakten ze er in laatste wedstrijd nog een spannende finale van. Beide teams hebben een bijzondere prestatie geleverd: hulde!

Al met al was de finaledag van Olympic Moves voor alle deelnemende leerlingen van Beekvliet een hele ervaring: met zesduizend andere sporters hebben de leerlingen in het Olympisch stadion genoten van een mooi spektakel met o.a. Epke Zonderland. Het was dus een heel bijzondere sportdag!