Student Leadership Institute in Oberwesel
Bericht geplaatst op: 22-3-2016

De eerste week van maart hebben Kris van Boxtel, Noor van Dijk, Chloé Jacob, Babs Konijnenberg, Daan Rozemeijer en Kevin Sun uit klas 4 met veel plezier en enthousiasme deelgenomen aan het International Student Leadership (ISLI) in Oberwesel am Rhein, Duitsland.

Vijf dagen lang zijn de leerlingen ondergedompeld in een internationale omgeving en leerden ze samen met 180 leerlingen uit negen verschillende landen over de verschillende aspecten van leiderschap, zoals onderhandelen, zoeken naar consensus, overtuigingskracht, etc. De net opgedane kennis werd vervolgens verwerkt en in groepsvorm gepresenteerd. Aan het eind van de week werd uit alle deelnemers per land een vertegenwoordiger gekozen die de conferentie volgend jaar mag mede-organiseren. Met trots delen we mee dat Babs Konijnenberg volgens jaar Nederland vertegenwoordigt en als student regent zal bijdragen aan de organisatie van ISLI 2017.