Onwijs was... onwijs!
Bericht geplaatst op: 4-4-2016

Op 31 maart werd de aula omgetoverd in een muziekcafé. Het was weer tijd voor de jaarlijkse muziekavond, ditmaal onder de nieuwe naam Onwijs! Na de audities in februari hadden zesendertig muzikale leerlingen zich, veelal onder begeleiding van mw. Jansen, gedegen voorbereid op dit optreden voor familie, vrienden en klasgenoten. Het programma telde drie blokken van vijf á zes acts en bood voor ieder wat wils. Uiteraard zagen we verscheidene 'singer-song-writer-songs' met gitaar- of pianobegeleiding, maar ook instrumentale werken hadden hun plekje. Zo speelde Bas prachtig het dromerige pianostuk 'River flows in you' en liet Roan met 'Geronimo' zien dat de drums niet altijd op de achtergrond hoeven staan. Het was ook mooi om te horen dat een aantal artiesten dat vorig jaar als brugklasleerling had opgetreden, en deze keer weer deelnam, in een jaar tijd een grote ontwikkeling had doorgemaakt. Laureen en Laurien uit klas 6 lieten met hun sublieme uitvoeringen van respectievelijk 'Wonderful world' en 'Spiders web' zien waar zo'n ontwikkeling toe kan leiden. Beekvliet herbergt veel zangtalent; zoveel was duidelijk. Grote verrassing van de avond was vijfdeklasser Luuk, die als debutant op de muziekavond niet alleen indrukwekkend bleek te kunnen gitaarspelen en zingen, maar zijn optreden ook nog zelf inleidde door een praatje met het publiek te maken. De avond werd afgesloten door onze rockband Collision, met het stevige nummer 'Tick tick boom'. We kijken terug op een geslaagd evenement en danken de muziekcommissie (in het bijzonder Arthur!) en de techniekcommissie voor de organisatie, en Jan van den Berge voor het maken van de foto's.