Onderbouwfeest: James Bond
Bericht geplaatst op: 6-4-2016

Op vrijdag 8 april is er voor klas 1 t/m 3 weer een onderbouwfeest. Het feest begint om 20.00 uur en eindigt om 23.30 uur. Het thema is ‘James Bond’. De entree bedraagt €3,50; de verkoop van entreekaartjes vindt deze week tijdens de grote pauzes in de aula plaats. Het onderbouwfeest wordt gehouden in de aula op onze school. Docenten van Beekvliet zijn aanwezig. De verantwoordelijkheid van Gymnasium Beekvliet beperkt zich echter tot het feest op school en de genoemde tijden. Het feest van vrijdag a.s. is een besloten feest: alleen leerlingen van Gymnasium Beekvliet zijn uitgenodigd en het meebrengen van introducés is dan ook niet toegestaan. Alcohol is tijdens het feest uitgesloten, want er wordt uiteraard geen alcohol geschonken. Voorts zullen wij leerlingen die vooraf alcohol gedronken hebben niet toelaten in de zaal.

Wij wensen alle leerlingen een gezellige avond!

NB: Per abuis is de datum van het onderbouwfeest van vrijdag 8 april a.s. niet opgenomen in het jaarrooster, waarvoor onze excuses.