Leerlingen klas 5 met AK organiseren excursies voor brugklas
Bericht geplaatst op: 23-4-2016

De leerlingen van klas 5 verzorgen ook dit jaar voor enkele brugklassen een excursie in de regio in verband met hun praktische opdracht die zij uitvoeren voor hun schoolexamendossier.

Op maandagmiddag 9 mei vanaf 13.30 uur gaat een deel van klas 1B op excursie naar Den Bosch voor een stadswandeling en de anderen naar Kasteel Maurick in Vught. Op dinsdagmiddag 10 mei vanaf 13.30 uur gaat klas 1A, ook gesplitst in twee groepen, naar de scouting in Sint-Michielsgestel of de Gestelse brandweer. Een deel van klas 1C vertrekt diezelfde dinsdag om 13.30u naar de Groene Poort in Boxtel. De andere helft van deze klas vertrekt echter al om 13.00 uur naar de rechtbank in Den Bosch. De reguliere lessen op deze middagen vervallen voor desbetreffende klassen.

Aan deze excursies nemen slechts drie eerste klassen deel, omdat er te weinig leerlingen in klas 5 aardrijkskunde in hun pakket hebben om voor alle brugklassen excursies te organiseren.