Uitnodiging voor opening Partnerscholen Tentoonstelling Noordbrabants Museum
Bericht geplaatst op: 2-6-2016

Op 11 juni om 12:00 uur wordt in Het Noordbrabants Museum de Partnerscholen Tentoonstelling 2016 geopend. Ook werken, geïnspireerd op het werk van kunstenaars Jan Fabre en Jheronimus Bosch, gemaakt door leerlingen van Beekvliet is daar te zien. Beekvliet is zoals u weet al jaren een van de partnerscholen van het Noordbrabants museum.

Als (groot)ouder van onze school mag u op 11 juni met uw zoon of dochter gratis het museum in. Kinderen onder de 18 jaar mogen altijd al gratis naar binnen, dus trotse broertjes en zusjes kunnen ook mee. De opening is om 12:00 uur in het Medialab. Aansluitend kunt u de tentoonstelling bezoeken die de inspiratiebron vormde voor de leerlingen: Jan Fabre: Tribute to Jhieronymus Bosch in Congo

. Meldt u zich aan de balie met de woorden: “Wij komen voor de Partnerscholen Tentoonstelling.”

De kunst zal samen met de werken van leerlingen van andere Partnerscholen de hele zomer te zien zijn in het museum. De Partnerscholen Tentoonstelling en de tentoonstelling van Jan Fabre zijn te zien van 11 juni t/m 18 september. Vanaf 18 juni is ook de tentoonstelling Van Eyck, Brueghel, Jordaens – Meesterwerken uit Romenië geopend.

De bezoekers van het museum kunnen stemmen welke school het mooiste kunstwerk heeft gemaakt en de opdracht het best heeft uitgevoerd. De school met de meeste stemmen wint de publieksprijs en mag zich een jaar lang ‘Partnerschool van het jaar’ noemen. Dus kom ook en stem!

Voor meer informatie over de tentoonstellingen en het museum kunt u terecht op www.hnbm.nl