Team 'Glmik' wint voetbaltoernooi bovenbouw
Bericht geplaatst op: 23-9-2013

Team Glmik, bestaande uit zesdeklassers, heeft vrijdagmiddag 20 september het jaarlijks georganiseerde voetbaltoernooi voor de bovenbouw en docenten gewonnen. In een enerverende, beslissende krachtmeting werd tegenstrever FC Bal op ’t dak met 3-1 verslagen.

Naast de in de finale acterende zesdeklassers, aangevuld met één vierdeklasser, waren ook de andere jaarlagen en het docentenkorps vertegenwoordigd. Hun teams bleken echter niet bestand tegen de fitte en gemotiveerde laatstejaars, die nog de mogelijkheid hadden gehad zich warm te spelen voorafgaand aan het toernooi. Uiteindelijk kon FC Bekakkie van klas 5 de top-3 complementeren door op basis van doelsaldo de docenten een hak te zetten, die daardoor slechts als vierde eindigden. De vierdejaars van FC Knudde deden hun naam eer aan en verloren iedere wedstrijd; meer dan de laatste positie zat er dan ook niet in voor deze nieuwelingen in de competitie.

Al met al was het een leuk en tegelijkertijd spannend toernooi! Alle deelnemers, bedankt voor het meedoen en tot volgend jaar!