Onderbouwfeest 19 juli: let's go to Hawaï!
Bericht geplaatst op: 28-6-2016

De zomer is weer begonnen! Dat betekent zon, strand en zee! Omdat het weer in Nederland op dit moment behoorlijk eigenwijs is, bouwen wij de aula om tot een tropisch Hawaïaans strand als decor voor het onderbouwfeest van klas 1 t/m 3 op dinsdag 19 juli! Haal die Hawaï-hemden en hoela-rokjes maar uit de kast! Het feest begint om 19.30 uur en eindigt om 23.30 uur. Kaartjes zijn te koop tijdens pauze op 8, 11, 12 en 13 juli en kosten €3,50. Consumpties zijn te koop voor €1,-.

NB.: Er wordt geen alcohol geschonken en leerlingen die vooraf alcohol hebben gedronken worden niet toegelaten in de zaal. Tijdens het feest zijn docenten en mini-mentoren aanwezig. De verantwoordelijkheid van Gymnasium Beekvliet beperkt zich echter tot het feest op school en de genoemde tijden. Het meebrengen van introducés is niet toegestaan.

Wij wensen alle leerlingen een gezellige avond!