LAN-Party
Bericht geplaatst op: 8-7-2016

Op maandag 18 juli organiseert een groepje enthousiaste leerlingen uit klas 5 een LAN-party voor leerlingen uit klas 2 t/m 5. Op een LAN-party gamen leerlingen op hun eigen apparatuur tegen elkaar. De leerlingen hebben inmiddels een e-mail met informatie en een inschrijfformulier ontvangen. De contactpersoon van de organisatie is Jeroen van Riel uit klas 5.

De LAN-party vindt plaats in de aula, begint om 16.30 uur en eindigt om 23.30 uur. Om 0.00 uur sluit de school en moet alle apparatuur opgeruimd en meegenomen zijn. Docenten van Beekvliet zijn deze middag en avond aanwezig. De verantwoordelijkheid van Gymnasium Beekvliet beperkt zich echter tot het evenement op school en de genoemde tijden. Het gebruik van privé-apparatuur is op eigen risico. Het betreft een besloten evenement, dus alleen leerlingen van Gymnasium Beekvliet zijn uitgenodigd; het meebrengen van introducés is dan ook niet toegestaan. Leerlingen mogen zelf eten en drinken meenemen, maar zoals altijd is het gebruik van alcohol verboden.

We wensen alle deelnemers veel plezier!