Met OMO naar Rome
Bericht geplaatst op: 8-7-2016

Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) is een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant, waaronder Beekvliet. In 2016 viert OMO haar honderdjarig bestaan met een Romereis.
OMO nodigt van elk van haar scholen drie vierdeklassers uit om deel te nemen aan deze reis, die zal plaatsvinden van 13 tot 18 november 2016. Zit je op dit moment in klas 3 en wil je kans maken op deelname? Schrijf dan een enthousiaste motivatiebrief aan onze rector en zet daarin duidelijk uiteen waarom jij de uitgesproken kandidaat bent om komend schooljaar met OMO mee op Romereis te gaan! Je brief moet uiterlijk 23 juli in het bezit zijn van mevr. Faassen.

Let op: in april 2017, dus in hetzelfde schooljaar, gaan de vierdeklassers met Latijn ook naar Rome. Deze reis, die inhoudelijk in de lessen Latijn komend schooljaar zal worden voorbereid, staat los van de jubileumreis van OMO.