Excursie klas 3: ProDemos Den Haag
Bericht geplaatst op: 23-8-2018

Maandag 27 augustus gaan alle derde klassen op excursie naar Den Haag. Leerlingen die de afgelopen jaren zijn meegegaan op deze excursie waren zeer enthousiast en vonden het erg leuk dat er veel interactieve onderdelen waren, waarbij ze zelf aan de slag konden en op die manier meer te weten kwamen over onze parlementaire democratie.

Programma:
08.00 Verzamelen op school
08.10 Vertrek per bus naar Den Haag
10.00 Begin dagprogramma Binnenhof voor Scholen voor klas 3A, 3B, 3C en 3D
10.30 Begin dagprogramma Binnenhof voor Scholen voor klas 3E
15.30 Einde dagprogramma voor klas 3A, 3B, 3C en 3D
16.00 Einde dagprogramma voor klas 3E
15.40 Vertrek grote bus (3A, 3B, 3C)
16.10 Vertrek kleinere bus (3D en3E)
17.30 Aankomst op school 3A, 3B, 3C (onder voorbehoud, afhankelijk van drukte op de weg)
18.00 Aankomst op school 3D en 3E (onder voorbehoud, afhankelijk drukte op de weg)

Meenemen:
- Lunchpakketje
- Identiteitsbewijs/paspoort (bij de Tweede Kamer kan hiernaar gevraagd worden)

Elke klas zal begeleid worden door twee docenten (waaronder de eigen mentor), maar de inhoudelijke invulling van het programma wordt verzorgd door ProDemos.  Vanzelfsprekend wordt van alle deelnemers verwacht dat zij bijdragen aan deze leerzame en gezellige dag. Daar hoort correct gedrag bij, zowel gedurende het programma als tijdens de busreis.