Voorlichtingsavond vervolgopleidingen voor de bovenbouw
Bericht geplaatst op: 12-11-2013

Vrijdagavond 22 november is de jaarlijkse voorlichtingsavond voor leerlingen van klas 4, 5 en 6. Tijdens deze avond zullen oud-leerlingen van Beekvliet informatie geven over hun vervolgop­leiding. Er zijn vier voorlichtingsronden van een half uur, zodat iedereen vier opleidingen kan bezoeken. De eerste ronde begint om 19.30 uur, de laatste eindigt om 21.55 uur.

De opleidingen die vertegenwoordigd zijn, zijn nu te vinden op de site van het decanaat (beekvliet.dedecaan.net) onder 'Actueel, Voorlichtingsavond'. Bekijk de lijst samen met je ouders en maak alvast een keuze! Meer informatie over opleidingen kun je ook op de decaansite vinden onder 'Informatie, Opleidingen'. (Inloggen op de decaansite kan (tegenwoordig) met je Magister-inloggegevens.)

Volgende week verschijnt hier het defiinitieve programma inclusief tijd- en lokaalindeling.
Ook ouders zijn van harte welkom!

Klik hieronder voor de lijst met opleidingen: