Naar de brandweer
Bericht geplaatst op: 14-5-2014

De vijfdeklassers met Aardrijkskunde in hun pakket verzorgen deze week een aantal excursies voor de brugklas. Joost, Laurens, Christianne en Eleonoor namen leerlingen van 1B woensdag 14 mei mee naar de brandweer! Lees hier hun verslag:

"Vandaag zijn 13 leerlingen uit klas 1B en mevrouw Peters Rit met ons voor aardrijkskunde op excursie geweest naar de brandweer in Sint-Michielsgestel. We hebben hen verteld over wat er gebeurt vanaf het moment dat je 112 belt totdat de brandweer ter plaatse is, voor welke situaties de brandweer komt en nog een heleboel andere weetjes. Na een uitgebreide rondleiding zijn de leerlingen op de foto gegaan in brandweeroutfits en hebben ze een spel gespeeld. Er waren twee teams die zo snel mogelijk een brand moesten blussen. Mevrouw Peters Rit deed stoer mee! Het was een zeer geslaagde excursie!

Laurens Diels, Christianne Luijten, Joost Bressers & Eleonoor Jordans."

Bekijk de actiefoto's!