First Lego League
Bericht geplaatst op: 23-11-2014

Zaterdag 22 november was het weer zover: de dag van de regiofinale van de First Lego League, waar het team van Beekvliet, bestaande uit tweede- en derdeklassers Walter van Beusekom, Luka Gaugler, Klaas Gosens, Gijs op ten Noort, Koen Stassen, Kevin Sun, Johan van Tien, Pete Uptegrove en Frauke Vissers, zich al sinds een aantal maanden op had voorbereid, mede onder begeleiding van vijfdeklassers Joost van Engelen, Merel Laarhoven en Geert Schulpen. Het werd weer een ware happening, met spannende robotraces, verschillende gesprekken en een presentatie en filmpje over het leren van het oplossen van de Rubiks kubus.

Helaas viel het team van Beekvliet dit jaar niet in de prijzen. Duidelijk is wel, dat het team, bij de wedstrijd een hoop enthousiasme aan de dag heeft gelegd! Al met al een prachtige en inspirerende dag, waarbij het duidelijk was met hoeveel plezier dit team gewerkt had. Een heel mooie ervaring voor iedereen!