Beekvlieters succesvol bij Beverwedstrijd
Bericht geplaatst op: 7-1-2015

In november hebben ongeveer 220 leerlingen van Beekvliet meegedaan aan de Beverwedstrijd. De Beverwedstrijd is een landelijke wedstrijd, die bedoeld is om op een sportieve manier talent voor informatica te ontdekken en te stimuleren. Diana Alkemade en Willem Kuiper uit klas 1, Kevin Sun uit klas 3 en Max Michiels uit klas 5 hebben dit zo goed gedaan dat ze zich geplaatst hebben voor de finale op 7 februari aanstaande op het Windesheim College in Zwolle. Dit is een bijzondere prestatie, aangezien maar 1% van alle deelnemers de finale haalt. Voor Kevin en Max is dit trouwens niet de eerste keer: zij haalden al heel mooie resultaten in eerdere jaren. Ook  Diana zal op 7 februari in goed gezelschap zijn, want haar zus Elise, een leerling van het Elde College in Schijndel, is doorgedrongen tot de finale.

Alle deelnemers veel succes toegewenst.