U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Dubbel succes bij Olympic Moves Hockey
Bericht geplaatst op: 3-4-2015


Op 2 april deed zowel een jongens- als een meisjesteam van Beekvliet mee aan de voorronde van het Olympic Moves Hockeytoernooi. Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie met meerdere sportdisciplines. Op het terrein van MOP in Vught streden zes scholen om een plek bij de landelijke finale.


In beide poules was het spannend tot het laatste moment. De meisjes moesten even warm draaien en begonnen met een gelijkspel. Hierna kwamen ze op stoom en heb alle overige wedstrijden gewonnen. Door het gelijkspel kwam het aan op het doelsaldo en hierbij trokken onze meiden aan het langste eind. Hiermee hebben ze een prachtige prestatie neergezet en een plekje in de landelijke finale bemachtigd!
Ook in de jongenspoule was het spannend. Na een flitsende start werden de eerste twee wedstrijden gewonnen. De derde wedstrijd werden de heren iets te zeker van hun zaak en in de laatste minuut gaven ze de wedstrijd weg. Dit kon het kampioenschap kosten! De laatste wedstrijd hebben de mannen zich prima herpakt en ook deze wedstrijd werd gewonnen. Op basis van onderlinge resultaten kwamen onze jongens als beste uit de bus en hierdoor mogen zij ook door naar de finale!


Al met al kunnen we terug kijken op een mooi dag, waar beide teams een prachtige prestatie hebben neergezet! We wensen onze jongens en meiden veel succes bij de finale op 5 juni in Amsterdam!


Op 10 april gaan twee teams van Beekvliet binnen Olympic Moves strijden bij de voorrondes volleybal in Dordrecht. We hopen natuurlijk op net zo'n succes! Hup Beekvliet!Terug