Pingpongballenactie voor Edukans
Bericht geplaatst op: 26-4-2015

Vrijdag 24 april in de grote pauze was het zover: de pingpongballenrace ten behoeve van Edukans, de stichting die zich inzet voor de verbetering van onderwijs in ontwikkelings-
landen. De afgelopen weken hebben medewerkers van Beekvliet, leerlingen en ouders veel pingpongballetjes gekocht, die nu te water gelaten konden worden!

Dhr. Van der Cammen gooide de balletjes via een enorme koker in de vijver. Op de wind van twee bladblazers dreven de balletjes naar de pylon aan de overkant; het balletje dat als eerste door de pylon dreef, zou de eigenaar  € 25,- opleveren! Vele leerlingen, opgezweept door mw. Peters Rit, zagen dat het nog iets lastiger was dan gedacht voor de balletjes om in de pylon terecht te komen, maar uiteindelijk, na het nemen van hindernissen als de waterplanten in de vijver, kwam balletje 26 als eerste door de pylon te voorschijn! Dat betekent dat mw. Paula Leus de winnares is geworden van de pingpongballenrace! Haar zoon kreeg de enveloppe uit handen van mw. Van der Vorst.