Centrale Examens klas 6
Bericht geplaatst op: 23-4-2016

Na de meivakantie begonnen de centrale schriftelijke examens voor klas 6. De examens duurden voor onze leerlingen tot en met 26 mei.

In de exameninstructies wordt verwezen naar de protocollen van de VO-raad t.a.v. ziekte, verhindering, fraude etc. We adviseren u beide documenten met instructies ook zelf goed door te nemen.

Op 16 juni 2016 is de uitslag van de examens bekend. De slaag/zak-regeling kunt u downloaden van de website. De leerlingen krijgen van hun mentor telefonisch hun uitslag te horen en dienen 16 juni zelf telefonisch bereikbaar te zijn. Leerlingen die in het eerste tijdvak nog niet geslaagd zijn, worden met hun ouders op school uitgenodigd voor een gesprek om met de afdelingsleider en de decaan te bespreken wat de verdere mogelijkheden zijn. Gezakte leerlingen kunnen in het tweede tijdvak in één vak herexamen doen om een poging te doen alsnog te slagen. De uitslag van dit herexamen wordt op 5 juli bekend gemaakt. Op 7 juli om 16.00u vindt de diploma-uitreiking plaats.

De examensecretaris is dhr. Leijten.