U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Steun Beekvliet bij FC Den Bosch
Bericht geplaatst op: 24-10-2013


Steun onze school bij FC Den Bosch en bezoek gratis de wedstrijd FC Den Bosch-Jong-Ajax.

FC Den Bosch speelt op vrijdag 22 november aanstaande de thuiswedstrijd tegen Jong-Ajax (20.00 uur). Voorafgaand aan deze wedstrijd leek het de Bossche club een leuk idee om een schoolvoetbaltoernooi te organiseren in haar stadion. Ze hebben onze school hiervoor uitgenodigd en we zijn zeer vereerd dat we met een team mogen deelnemen!

Gratis naar FC Den Bosch – Jong-Ajax
Het toernooi vindt op vrijdag 22 november tussen 17.30 uur en 19.00 uur plaats en is vrij toegankelijk voor alle scholieren. We roepen jullie dan ook op om met zoveel mogelijk mensen te komen. Na afloop van het toernooi mogen jullie bovendien gratis de wedstrijd FC Den Bosch – Jong-Ajax bijwonen. Maar dat is nog niet alles; als onze school de meeste leerlingen meeneemt naar BrainWash Stadion De Vliert, ontvangen we namens de selectiespelers en trainersvan FC Den Bosch in een later stadium ook nog een voetbalclinic op onze school!

Leuke FC Den Bosch-prijzen tewinnen
Naast deze uitnodiging biedt FC Den Bosch jullie ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een leuke voorspelactie, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Bij het juist voorspellen van de rust- en eindstand wordt er onder de winnaars een leuk FC Den Bosch-pakket verloot, bestaande uit een gratis seizoenkaart, een shirt met handtekeningen en een FC Den Bosch-sjaal.

Wil jij het schoolvoetbaltoernooi en de wedstrijd FC Den Bosch – Jong-Ajax bezoeken? Geef je dan op bij je docent l.o.

We hopen dat velen van jullie bij het toernooi en de wedstrijd aanwezig zullen zijn en wewensen jullie mede namens FC Den Bosch alvast een hele prettige voetbaldag toe!

 

Met sportieve groet,

Sectie l.oTerug