U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Xanten, Aachen, Luxemburg
Bericht geplaatst op: 5-6-2017


De onderbouw gaat deze week op excursie: klas 3 gaat van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni op kamp in Luxemburg; klas 1 en 2 gaan op vrijdag 9 juni respectievelijk naar Xanten en Aachen. 


Klas 1: Xanten
De leerlingen brengen in de ochtend een bezoek aan het Archeologisch Park in Xanten; aan de hand van een speurtocht leren ze meer over het leven in deze Romeinse stad. In de middag is er tijd voor ontspanning in recreatiepark Hemelrijk in Volkel. Leerlingen dienen zelf te zorgen voor een lunchpakket en drinken, en dienen tijdens de excursie een geldig ID-bewijs bij zicht te dragen. In Hemelrijk kunnen leerlingen in de waterplas zwemmen indien ze zelf zwemkleding en een handdoek meenemen.
Dag: vrijdag 9 juni
Vertrek: 7.30 uur verzamelen, 7.45 uur vertrek.
Aankomst op school: ca. 17.00 uur


Klas 2: Aachen
De leerlingen voeren ter plekke een speurtocht met taalvaardigheidsopdrachten uit en brengen een bezek aan het Stadtmuseum Charlemagne. Leerlingen dienen zelf te zorgen voor een lunchpakket en drinken, en dienen tijdens de excursie een geldig ID-bewijs bij zicht te dragen.
Dag: Vrijdag 9 juni
Vertrek: 7.45 uur
Aankomst aan school: ca. 17.30 uur


Klas 3: Luxemburg
De leerlingen maken deze dagen onder leiding van docenten een wandeltrektocht langs drie (van vijf) kampplaatsen. De afstanden variëren van 15-25 kilometer per dag. Het belangrijkste doel is dat de leerlingen uit de verschillende klassen door midden van samenwerking elkaar beter leren kennen. De leerlingen dragen hun eigen bagage met zich mee, koken samen hun avondmaaltijd en slapen in tenten. Meer info: klik hier.
Dagen: dinsdag 6 juni - vrijdag 9 juni
Vertrek: Verzamelen om 7.15 uur, vertrek om 7.30 uur
Aankomst aan school: ca. 16.30 uurTerug