Nieuwsarchief

Wauw! Al onze 39 kandidaten van het Cambridge Proficiency-examen (ERK C2) zijn geslaagd! Nooit eerder waren alle deelnemers zo succesvol en bovendien zijn de hoge scores die gehaald zijn ongekend. Well done, all of you!

Lees verder

OMO, de vereniging voor middelbaar onderwijs waar Beekvliet onder valt, heeft van Talent naar de Top de Diamant Award toegekend gekregen, een prijs die wordt toegekend aan bedrijven en instellingen die werk maken van diversiteit op de werkvloer.

Lees verder

We wensen alle medewerkers, leerlingen, hun familie en iedereen die zich met Beekvliet verbonden voelt een prettige zomervakantie toe! Rust goed uit, en we zien elkaar weer bij de jaaropening op 20 augustus.

Lees verder

Op 28 juni was het gala! Wat was het een prachtige avond! Drie fotografen hebben namens school foto's gemaakt. We zijn ze aan het verzamelen; zodra ze binnen zijn, plaatsen we ze in ons foto-album in klein formaat. Wil je foto's in origineel formaat (geschikt voor afdrukken in een fotoboek) nabestellen, dan kun je in het album kijken hoe je dat kunt doen. De foto's blijven tot en met de herfstvakantie op de website staan.

De laatste nieuwsmail van dit schooljaar is uit; u leest hem hier.

Op 7 juli kwam ons gemengd badmintonteam op Papendal uit op de badmintonfinaledag van Olympic Moves, de interscolaire sportcompetitie van Nederland. Julia, Derek, Floor en Ruben werden na een spannende finalewedstrijd NEDERLANDS KAMPIOEN! Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Op 28 mei 2019 organiseerde de ouderraad in samenwerking met de schoolleiding een thema-avond over het puberbrein en de verleidingen waaraan het vandaag de dag wordt blootgesteld. De presentatie van de diverse sprekers kunt u op deze pagina downloaden.

De nieuwsmail van mei is uit; u leest hem hier.

Op woensdag 24 april presenteerden Paco Koers en Lukas Dobbelsteen uit klas 6 hun profielwerkstuk tijdens het Nederlands Mathematisch Congres in Veldhoven. Hun onderzoek was dit jaar één van de drie winnende werkstukken van de Pythagoras Profielwerkstukwedstrijd.

Lees verder

Donderdag 18-4 viert klas 6 hun laatste schooldag: de zesdeklassers ontvangen hun schoolgenoten volgens traditie: het wordt mooi weer, dus je bent zo weer droog. Berg je elektronica wel in een extra plastic zakje weg, zodat het niet nat kan worden. Dit jaar lijkt het thema iets te maken hebben met de serie La Casa de Papel: de zesdeklassers hebben een prachtig introfilmpje gemaakt dat daar op duidt. Dat belooft wat! Veel plezier!

Af en toe krijgen we via de ouderraad een melding dat enkele ouders bepaalde brieven niet hebben ontvangen wanneer we die via Magister versturen. Klik op lees verder voor de mogelijke oorzaken:

Lees verder

Op 15 april zijn de vierdeklassers met Grieks in hun pakket vertrokken naar Athene en de Peloponnesos. Wat zij meemaken, leest u in het dagboek, dat zij tijdens deze week bijhouden.

Lees verder

Hurray! Vandaag kregen we de resultaten binnen van de FCE-examens van Cambridge Engels. We mogen 58 derdeklassers feliciteren met het behalen van hun First Certificate in English! We're very, very proud of them! Congratulations to you all!
Meer informatie over het programma van Cambridge Engels vindt u op deze pagina.

Katleen uit klas 2 had zich bij de eerste ronde van de biologie-olympiade weten te nestelen tussen de beste 50 vwo-leerlingen: een prestatie van formaat, want er deden 10.000 leerlingen mee. Bij ronde 2 op 4 april plaatste ze zich bij de Aeres Hogeschool in Almere als 11e voor de landelijke finale! Superknap! Helaas mogen de eerste tien deelnemen aan die finale, maar dat maakt ons niet minder trots! Katleen, gefeliciteerd met je prestatie!

Lees verder

Vrijdag 29 maart zijn Jeanneke Bolscher en Fenna van Gulick, zoals u al eerder in de nieuwsbrief heeft kunnen lezen, naar de Radboud Universiteit geweest om hun profielwerkstuk 'Mens naar wens' te presenteren. Zij waren namelijk genomineerd voor de prestigieuze Van Melsenprijs en na de presentaties vond de prijsuitreiking plaats. 

Lees verder
Pagina 1 van 33Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer