Nieuwsarchief

In verband met een studiemiddag voor onze medewerkers hanteren we dinsdag 22 mei het 40-minutenrooster. 

Op 10 april j.l. hebben twintig leerlingen uit klas 5 een exclusief bezoek aan de Tweede Kamer gebracht. Deze excursie hadden ze als prijs gewonnen n.a.v. de projectweek eerder dit jaar. 

Lees verder

In het weekend van 14 en 15 april vertrekken de leerlingen van klas 4 naar Rome en Griekenland. Vanuit Rome kunt u via @beekvlietgym op Twitter alle belevenissen volgen. De leerlingen die naar Griekenland gaan, houden tijdens de reis via deze site een dagboek bij:

Lees verder

De nieuwsmail van maart 2018 is uit. U leest hem hier.

Het profielwerkstuk (pws) met de titel D.A.R.W.I.N. van Luuk Crooijmans en Dik van Genuchten was in de categorie informatica één van de kanshebbers op de prestigieuze Van Melsenprijs van de Radboud Universiteit Nijmegen. Dik en Luuk hebben voor hun pws een computerprogramma geschreven waarin zelflerende wezens zich ontwikkelen. Op donderdag 29 maart was de prijsuitreiking. We feliciteren Dik en Luuk met het behalen van de derde plaats bij de publieksprijs!

Lees verder

Donderdag 22 maart organiseert Beekvliet de jaarlijkse muziekavond Onwijs! Een keur aan artiesten, van brugklassers tot eindexamenkandidaten, treedt voor u op. Kom kijken en luisteren naar Beekvliets muzikale talenten! We starten om 19.30 uur in de aula. Kaartjes kosten 3 euro.

In week 11 zijn de leerlingen van klas 5 op uitweek: ze gaan naar Berlijn, Londen, Krakow of op uitwisseling naar Derby. Omdat er natuurlijk ook de nodige docenten meegaan om onze leerlingen op hun reis te begeleiden zijn er de komende week behoorlijk wat roosterwijzigingen. Kijk daarom goed in magister.

Op 22 februari vertrokken Tobias Jacobs, Sanne van den Bogaart en mevrouw Toeter met Stichting Edukans naar Ghana.

Lees verder

De nieuwmail van februari 2018 is uit. U leest hem hier.

De uitslag van de Beverwedstrijd is bekend: maar liefst zeven Beekvlieters hebben een finaleplaats in de wacht gesleept!

Lees verder

Wat was het weer een drukbezochte Open Dag! We danken alle belangstellenden voor hun bezoek! Fijn dat jullie er waren, en hopelijk tot ziens!
En een heel groot DANK JE WEL aan alle leerlingen en collega's die de hele zondag in touw waren om onze school te presenteren! 

Op donderdag 21 december kwamen de vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland de fietsen van onze leerlingen en medewerkers controleren op zichtbaarheid. U leest hier de uitslag.

Lees verder

Voor klas 4 en klas 3 bestond hij al: de projectweek. Maar dit schooljaar organiseren we een projectweek voor alle jaarlagen (klas 6 uitgezonderd). In de week van 15 tot en met 19 januari vervallen alle reguliere lessen en storten de leerlingen zich op vakoverstijgende projecten. 

Lees verder

De leerlingenraad heeft weer een feest georganiseerd voor de leerlingen van klas 1, 2 en 3. Kom je ook? Het feest wordt gehouden in De Absoluut in Sint-Michielsgestel op vrijdag 12 januari. 
De entree incl. consumptie bedraagt €4,50; feesttijden: 19.30 tot 23.30 uur.

We wensen iedereen die bij Beekvliet betrokken is een voorspoedig 2018!
Let op: de kerstvakantie duurt voor de leerlingen een paar uurtjes langer: op maandag 8 januari vervallen de lessen van het 1e en 2e uur in verband met de nieuwjaarsbijeenkomst voor ons personeel. We starten om 10.10 uur met het 3e lesuur van het rooster. 

Pagina 1 van 29Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer