Nieuwsarchief

Na de successen van november en december, waarbij alle vijfde- en zesdeklas deelnemers aan de Advanced en Proficiency examens van Cambridge slaagden, is er wederom fantastisch nieuws! Alle 58 kandidaten uit klas 3 die de prestigieuze First Certificate in English (FCE) examens aflegden begin maart hebben succes behaald. We zijn ontzettend trots op deze prestatie, zeker omdat deze plaatsvindt in een tijd die door veel leerlingen als zwaar wordt ervaren. Deze toppers hebben hard gewerkt en hun certificaten dubbel en dwars verdiend. Van harte gefeliciteerd allemaal!


Afgelopen dagen zijn op de bouwplaats al de contouren van de nieuwe aula verschenen.

De huidige klas 6 heeft Beekvliettruien ontworpen om geld op te halen voor hun “laatste school dag” (oftewel “LSD”), hun gala en het jaarboek! De opbrengst is hard nodig want dit jaar hebben ze niet de inkomstenbron van “Benefiet” gehad vanwege de omstandigheden omtrent Corona! Wil jij ook een leuke Beekvliettrui? Of klas 6 steunen? Neem dan een kijkje op hun site! Hier zijn alle Beekvliettruien (en Beekvlietbieropeners) te vinden!

Steeds meer jongeren ervaren druk om te moeten presteren. Pubers op de middelbare school krijgen te maken met oneindige keuzes en ‘the fear of missing out’. Dit wordt nog eens versterkt door de lockdown waar veel jongeren zich nu in bevinden. De ouderraad van Beekvliet en het JRL nodigt u als ouders en uw kind(eren) van harte uit voor de avond  ‘Help mijn kind heeft coronastress!’. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Op donderdag 28 januari van 19.30 uur tot 21.00 uur organiseren we een online open avond voor ouders en leerlingen. Het zal een interactieve avond worden, waar we net zoals op de kennismakingsavond een zo goed mogelijk beeld van de school geven en waar het mogelijk is om vragen te stellen aan een panel van leerlingen en docenten. Klik hier voor meer informatie en de link naar de livestream!

Op woensdag 20 januari namen leerlingen uit de 4de klas van Gymnasium Beekvliet deel aan de online Erasmusbijeenkomst over voedselverspilling. Dit deden zij samen met ongeveer 80 leerlingen (met name klas 4 en 5) uit Schotland, Duitsland, Italië en Nederland. Het geheel was tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de faculteit International Food & Agribusiness van de HAS in Den Bosch.
Lees verder

In deze rare en onzekere tijden is er gelukkig ook goed nieuws temelden: de 41 leerlingen die in november deelnamen aan de Cambridge Advancedexamens (CAE - C1 niveau) zijn geslaagd! We feliciteren hen met deze prachtigeprestatie. Klik hier voor meer informatie over Cambridge Engels.


In verband met de leerlingbesprekingen geldt van 3 t/m 9 december 2020 een 40-minutenrooster. Alle lessen duren slechts 40 minuten en het 7e en/of 8 uur vervalt wanneer de docent naar een bespreking moet. Klik hier voor de exacte lestijden.

Lees verder

In juni namen 16 vijfdeklassers deel aan de prestigieuze Cambridge Proficiency examens. Het was lange tijd onzeker geweest of de examens plaats zouden vinden in verband met alle maatregelen omtrent Corona, maar deze kanjers zetten zich maandenlang in om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de vijf uitdagende examenonderdelen. Trots zijn we dan ook om hen te kunnen feliciteren met hun succes. Ze zijn allemaal geslaagd met prachtige resultaten. Proficiat!

Tijdens de diploma-uitreikingen heeft onze huisfotograaf Jan van den Berge foto’s gemaakt. Deze foto’s staan in klein formaat in ons fotoalbum. De examenleerlingen kunnen tot 1 november de foto’s in het originele formaat (geschikt om af te drukken) kosteloos nabestellen. Meer info staat in het fotoalbum (en in Teams).

De laatste nieuwsmail van het schooljaar is uit. U leest de editie van juni/juli hier.

Sterre, Lina en Frode uit klas 3 organiseren op vrijdag 3 juli om 19.30 uur een online bingo voor Artsen zonder Grenzen. Doe ook mee!

Lees verder
De mediatheek is de komende tijd elke schooldag open van 11.00 tot 15.00 uur. Alle boeken die in de Corona-tijd konden worden terug gebracht zijn verlengd tot 18 juni. 
Lees verder

Vanaf dinsdag 2 juni gaat de school weer open. We zien er met zijn allen naar uit, want we missen de echte interactie met onze leerlingen. WE HETEN ALLE LEERLINGEN VAN HARTE WELKOM! WE HEBBEN JULLIE GEMIST! In de brief van 28 mei j.l., die we via Magister hebben verstuurd, staat alle informatie. We vragen iedereen met klem deze brief te lezen, omdat daar ook de veiligheidsmaatregelen in staan.

Lees verder

Wellicht zijn er vanaf 1 juli bijeenkomsten vanaf 100 personen mogelijk; daarom verzetten we de diploma-uitreikingen naar 1 en 2 juli.

Lees verder
Pagina 1 van 36Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer