Nieuwsarchief

Jorrit en Bart uit klas 6 organiseerden vandaag een studium generale voor klas 5 en 6 met de titel Hellup, ik heb talent! Sprekers waren niemand minder dan Benno Diederiks en Hans van Breukelen. Zij bespraken hoe mentale weerbaarheid kan helpen bij het overwinnen van tegenslagen.

De ouderraad organiseert de thema-avond Good, better, best!; thema van die avond is stress en prestatiedruk onder jongeren. U kunt zich tot en met 3 maart voor deze avond aanmelden. Meer informatie en het aanmeldformulier vindt u hier.

Op maandag 20 januari 2020 kregen we te horen dat Beekvliet zich ook de komende drie jaar een excellente school mag noemen! We zijn uiteraard hartstikke trots! Lees het juryrapport! 

Lees verder

In het najaar van 2020 vindt de volgende Beekvliet-reünie plaats. Voor de organisatie ervan is het bestuur van onze reünistenvereniging NMI op zoek naar vrijwilligers (oud-leerlingen of (oud-)medewerkers) die het leuk vinden om mee te helpen. Op zaterdag 1 februari houdt het bestuur van NMI een kick-offbijeenkomst op Beekvliet, waarvoor ze alle vrijwilligers uitnodigen. Heb je zin om te helpen bij de organisatie?

Lees verder

Zaterdag 11 januari heeft team Beekvliet bij de First Lego League de projectprijs gewonnen!

Lees verder

De nieuwsmail van januari is uit. U leest hem hier.

Bij de kerstactie waren er diverse acties voor Edukans. Hoeveel geld hebben we opgehaald?

Lees verder

Een bus met derdeklassers reisde in de kerstvakantie af naar Oostenrijk om te leren skiën! Lees hier het reisverslag van Eleonoor, Daan en Loes.

Lees verder

Op dinsdag 3 december kwamen de vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland de fietsen van onze leerlingen en medewerkers controleren op zichtbaarheid. Inmiddels hebben we de uitslag binnen: hoe hebben we het gedaan?

Lees verder

Het overzicht van de toetsroosters voor periode 2 staan online.

Op woensdagmiddag 11 december 2019 organiseert Gymnasium Beekvliet in de aula een GEObattle. Een GEObattle is een wedstrijd voor basisschoolleerlingen uit groep 8 waarin de aardrijkskundige kennis en vaardigheden centraal staan. De leerlingen werken in groepjes van 4 en er doen dit jaar 10 teams van 10 verschillende basisscholen mee. 
Lees verder

Op vrijdag 20 december vindt de kerstviering plaats. Voorafgaand aan de viering zijn er nog enkele lessen (lees verder). De viering zal bestaan uit muziek, een klein kerstverhaal en een kerstliedjesbingo voor Edukans.  Na de viering is er in het peristylium voor de leerlingen warme chocolademelk en een broodje. 
Tip: neem wat geld mee om een of meerdere bingokaarten te kunnen kopen! 

Lees verder

Voor de leerlingen van de onderbouw organiseren we een Christmas Party op donderdag 19 december! Haal die foute kersttruien maar vast uit de kast!

Lees verder

Naar aanleiding van het rapport heeft u op maandagmiddag 16 december en dinsdagavond 17 december de mogelijkheid kort twee docenten te spreken. Uiteraard is uw zoon of dochter ook welkom bij het gesprek. Let op: u dient zich voor deze tien-minuten-gesprekken via Magister in te schrijven. U heeft daarvoor uw inloggegevens nodig. Intekenen kan tot 5 december 23.59 uur; u krijgt vervolgens uw persoonlijke rooster op 9 december.  Kijk voor meer informatie in de brief van 28 november.

De data van de toneelvoorstellingen zijn aangepast: u kunt komen kijken op 13, 15 en 16 mei 2020. 

Pagina 1 van 35Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer