U bent hier:   Nieuws
  |  Inloggen

Details van het artikel

ONLINE BINGO ARTSEN ZONDER GRENZEN
Bericht geplaatst op: 19-6-2020


Door de coronacrisis verloopt het einde van het schooljaar anders dan normaal. Het leek ons, Frode, Lina en Sterre (klas 3) leuk om toch met zoveel mogelijk Beekvlieters een gezellige avond te hebben. We organiseren daarom een online bingo waarbij de opbrengst naar het goede doel Artsen zonder Grenzen gaat. Er zijn veel leuke prijzen te winnen, zoals twee kaartjes voor De IJzeren Man, een badmintonset en meer! Iedereen kan meedoen, dus twijfel niet om ook familie en vrienden uit te nodigen!

Wij hebben Artsen zonder Grenzen gekozen omdat deze organisatie zich inzet voor het verlenen van gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. Tijdens de huidige pandemie worden deze landen het zwaarst getroffen. Artsen zonder Grenzen zet zich nu dan ook in voor het bestrijden van het coronavirus in deze gebieden. Daarom leek ons dit een gepast goed doel. Laten we samen hiervoor zoveel mogelijk geld ophalen!

De bingo is op 3 juli vanaf 19.30 uur, en wordt via Zoom uitgezonden. We spelen drie rondes. Wanneer je een set bingokaarten (bestaande uit drie kaarten) van drie euro koopt, kan je alle rondes meespelen. Hoe meer sets je koopt, hoe meer kans op prijs!
Mail je naam en aantal gewenste sets naar beekvlietbingo@gmail.com. Na je bestelling ontvang je via de mail een Tikkie gevolgd door een mail met de kaarten en een link naar de livestream. Ook voor vragen kan je ons mailen op hetzelfde adres.

We hopen dat veel mensen komen meespelen en dat het een gezellige avond wordt! Tot dan!

Groetjes,
Frode, Lina en Sterre
Terug