Nieuwsarchief

Op woensdagmiddag 11 december 2019 organiseert Gymnasium Beekvliet in de aula een GEObattle. Een GEObattle is een wedstrijd voor basisschoolleerlingen uit groep 8 waarin de aardrijkskundige kennis en vaardigheden centraal staan. De leerlingen werken in groepjes van 4 en er doen dit jaar 10 teams van 10 verschillende basisscholen mee. 
Lees verder

Op vrijdag 20 december vindt de kerstviering plaats. Voorafgaand aan de viering zijn er nog enkele lessen (lees verder). De viering zal bestaan uit muziek, een klein kerstverhaal en een kerstliedjesbingo voor Edukans.  Na de viering is er in het peristylium voor de leerlingen warme chocolademelk en een broodje. 
Tip: neem wat geld mee om een of meerdere bingokaarten te kunnen kopen! 

Lees verder

Voor de leerlingen van de onderbouw organiseren we een Christmas Party op donderdag 19 december! Haal die foute kersttruien maar vast uit de kast!

Lees verder

Naar aanleiding van het rapport heeft u op maandagmiddag 16 december en dinsdagavond 17 december de mogelijkheid kort twee docenten te spreken. Uiteraard is uw zoon of dochter ook welkom bij het gesprek. Let op: u dient zich voor deze tien-minuten-gesprekken via Magister in te schrijven. U heeft daarvoor uw inloggegevens nodig. Intekenen kan tot 5 december 23.59 uur; u krijgt vervolgens uw persoonlijke rooster op 9 december.  Kijk voor meer informatie in de brief van 28 november.

De data van de toneelvoorstellingen zijn aangepast: u kunt komen kijken op 13, 15 en 16 mei 2020. 

De proefwerkweek is van start gegaan. Het rooster en de proefwerktijden kunt u hier bekijken op deze pagina.

Aanstaande maandag 2 december zal i.v.m. de voorbereidingen voor het plaatsen van de zonnepanelen de hele dag geen stroom zijn op Beekvliet. Dit betekent dat er die dag geen les gegeven kan worden.

75 jaar geleden werden Schijndel en Wijbosch bevrijd door met name Schotse en Engelse soldaten. Tegelijkertijd vond tegelijkertijd op Beekvliet de “thuisweek” van het uitwisselingsprogramma met Trinity Academy in Edinburgh (Schotland) plaats. De leerlingen werden spontaan uitgenodigd om deel te nemen aan de herdenkingsactiviteiten in Meierijstad.

Lees verder

De nieuwsmail van oktober is uit. U leest hem hier.

Op zaterdag 5 oktober vond op Beekvliet het start-up evenement van de robotwedstrijd First Tech Challenge plaats. Al met al was het een zeer geslaagde dag!

Lees verder

Het Programma van Toetsing en Afsluiting (PTA) hebben we vandaag gepubliceerd en is te downloaden vanaf deze pagina. We adviseren alle bovenbouwleerlingen en hun ouders deze documenten met de examenregelingen goed door te nemen. 

Op donderdag 26 september organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 19.30 uur tot ca. 20.15 uur een webinar (= interactieve voorlichting vanachter de computer) over studiefinanciering, het leenstelsel, kosten van studeren etc. Vooraf aanmelden is noodzakelijk om de webinar te volgen.

Lees verder

De eerste digitale nieuwsbrief van het schooljaar is uit. U leest onze nieuwsmail hier.

Ook dit jaar zullen voor leerlingen van klas 4, 5 en 6 stijldanslessen worden aangeboden, onder meer ter voorbereiding op het eindexamengala. 
Lees verder

Het Toneel en het Brugklastoneel kent een lange traditie op Beekvliet. Elk jaar melden zich veel leerlingen als acteur, muzikant of decorbouwer. Je kunt je nu opgeven voor de audities! Kijk op deze pagina voor meer informatie. Let op: de Toneelgroep (klas 2 t/m 5) heeft dit schooljaar andere repetitietijden!

Pagina 3 van 36Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer