Nieuwsarchief

Een presentatie houden voor artsen op het Nederlands Transplantatiecongres? Het overkwam Laurens van Zandvoort.
Lees verder

Op dinsdagavond 28 mei vond de jaarlijkse presentatieavond van de verbreding plaats. Leerlingen uit de onderbouw lieten deze avond zien wat zij in het kader van de verbreding gedaan hebben.

Lees verder
Examen Frans verplaatst naar donderdag 30 mei 2013
Lees verder
Hugo van der Heijden, eindexamenkandidaat en penningmeester bij LAKS, komt as woensdag 29 mei bij Omroep Brabant in de uitzending van het programma Onder Ons.
Lees verder
Björn Johannesson (klas 2) is bij de nationale wiskundewedstrijd W4Kangoeroe derde geworden.
Lees verder

Tessa van Tienhoven, Lenneke Geerts, Fleur van Grinsven en Emma du Chatinier kregen de eerste prijs in het educatieproject "Fiets 'm erin".

Lees verder

Max Michiels en Geert Schulpen hebben zich weten te plaatsen voor de nationale finale van de IJSO (International Junior Science Olympiad).

Lees verder

Lucas Peters (6C) heeft zich geplaatst voor de finale van de natuurkunde-olympiade.

Lees verder
77 Derdeklassers namen deel aan het Cambridge programma en mochten na een intensieve voorbereiding laten zien wat ze in hun mars hadden.
Lees verder
Op zondag 24 maart vond in het Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam 'Nederland Vertaalt' plaats, een manifestatie van het Prins Bernhard Cultuurfonds.
Lees verder
Sophie Peters en Hanneke van Weert (klas 6) gaan naar de finale van de Imagine Scholierencompetitie 2012-2013 met hun project “Disinfecting Soap”!
Lees verder

22 februari was Herman Bolhaar, voorzitter van het college van procureurs-generaal, de top van het Openbaar Ministerie (OM), te gast op Beekvliet.

Lees verder

Iris van Oosterhout, Fleur van Grinsven en Lenneke Geerts waren 6 februari jl waren te zien in "Hart van Nederland" waar zij vertelden over hun bijzondere project voor de maatschappelijke stage.

Lees verder

Vanaf vandaag mogen 21 instellingen in het VO in Nederland - waaronder Beekvliet - het predicaat Excellente School dragen. Dat heeft het ministerie van Onderwijs bekendgemaakt.

Lees verder
Pagina 36 van 36Eerste   Vorige   27  28  29  30  31  32  33  34  35  [36]  Volgende   Laatste   

Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer