Nieuwsarchief

De schoolleiding heeft in verband met de warmte besloten dat we dinsdag 27 en woensdag 28 augustus het 40-minutenrooster hanteren. De lestijden die bij dit 40-minutenrooster horen, vindt u hier. We adviseren de leerlingen gedurende de dag voldoende water te drinken (neem een waterflesje mee) en tijdens het fietsen hun hoofd te beschermen met bijvoorbeeld een petje.

In de tweede schoolweek gaan de brugklassers op kamp. Op maandag en dinsdag is de beurt aan klas 1A en 1C, op woensdag en donderdag aan klas 1B en 1D. Praktische informatie zoals breng- en ophaaltijden, adres van de accommodatie en het kampboekje vindt u op deze pagina. In verband met de voorspelde weersverwachting (31 graden met veel zon) adviseren wij u de leerlingen zonnebrandcrème en een petje mee te geven.

Oorlog in Woorden is een nieuw samenwerkingsproject voor klas 6 tussen Duits, Engels, Frans, geschiedenis en Nederlands over de Eerste Wereldoorlog. Het project bestaat enerzijds uit een themadag op school (woensdag 2 oktober) en anderzijds uit een tweedaagse excursie (donderdag 3 en vrijdag 4 oktober) naar Ieper (B). 

Lees verder

Wauw! Al onze 39 kandidaten van het Cambridge Proficiency-examen (ERK C2) zijn geslaagd! Nooit eerder waren alle deelnemers zo succesvol en bovendien zijn de hoge scores die gehaald zijn ongekend. En ook alle 56 kandidaten die deelnamen aan het Advanced-examen (ERK C1) slaagden met hoge scores! Well done, all of you!

Lees verder

OMO, de vereniging voor middelbaar onderwijs waar Beekvliet onder valt, heeft van Talent naar de Top de Diamant Award toegekend gekregen, een prijs die wordt toegekend aan bedrijven en instellingen die werk maken van diversiteit op de werkvloer.

Lees verder

We wensen alle medewerkers, leerlingen, hun familie en iedereen die zich met Beekvliet verbonden voelt een prettige zomervakantie toe! Rust goed uit, en we zien elkaar weer bij de jaaropening op 20 augustus.

Lees verder

Op 28 juni was het gala! Wat was het een prachtige avond! Drie fotografen hebben namens school foto's gemaakt. We zijn ze aan het verzamelen; zodra ze binnen zijn, plaatsen we ze in ons foto-album in klein formaat. Wil je foto's in origineel formaat (geschikt voor afdrukken in een fotoboek) nabestellen, dan kun je in het album kijken hoe je dat kunt doen. De foto's blijven tot en met de herfstvakantie op de website staan.

De laatste nieuwsmail van dit schooljaar is uit; u leest hem hier.

Op 7 juli kwam ons gemengd badmintonteam op Papendal uit op de badmintonfinaledag van Olympic Moves, de interscolaire sportcompetitie van Nederland. Julia, Derek, Floor en Ruben werden na een spannende finalewedstrijd NEDERLANDS KAMPIOEN! Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Op 28 mei 2019 organiseerde de ouderraad in samenwerking met de schoolleiding een thema-avond over het puberbrein en de verleidingen waaraan het vandaag de dag wordt blootgesteld. De presentatie van de diverse sprekers kunt u op deze pagina downloaden.

De nieuwsmail van mei is uit; u leest hem hier.

Op woensdag 24 april presenteerden Paco Koers en Lukas Dobbelsteen uit klas 6 hun profielwerkstuk tijdens het Nederlands Mathematisch Congres in Veldhoven. Hun onderzoek was dit jaar één van de drie winnende werkstukken van de Pythagoras Profielwerkstukwedstrijd.

Lees verder

Donderdag 18-4 viert klas 6 hun laatste schooldag: de zesdeklassers ontvangen hun schoolgenoten volgens traditie: het wordt mooi weer, dus je bent zo weer droog. Berg je elektronica wel in een extra plastic zakje weg, zodat het niet nat kan worden. Dit jaar lijkt het thema iets te maken hebben met de serie La Casa de Papel: de zesdeklassers hebben een prachtig introfilmpje gemaakt dat daar op duidt. Dat belooft wat! Veel plezier!

Af en toe krijgen we via de ouderraad een melding dat enkele ouders bepaalde brieven niet hebben ontvangen wanneer we die via Magister versturen. Klik op lees verder voor de mogelijke oorzaken:

Lees verder

Op 15 april zijn de vierdeklassers met Grieks in hun pakket vertrokken naar Athene en de Peloponnesos. Wat zij meemaken, leest u in het dagboek, dat zij tijdens deze week bijhouden.

Lees verder
Pagina 4 van 36Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer