Nieuwsarchief

De nieuwsmail van mei is uit; u leest hem hier.

Op woensdag 24 april presenteerden Paco Koers en Lukas Dobbelsteen uit klas 6 hun profielwerkstuk tijdens het Nederlands Mathematisch Congres in Veldhoven. Hun onderzoek was dit jaar één van de drie winnende werkstukken van de Pythagoras Profielwerkstukwedstrijd.

Lees verder

Donderdag 18-4 viert klas 6 hun laatste schooldag: de zesdeklassers ontvangen hun schoolgenoten volgens traditie: het wordt mooi weer, dus je bent zo weer droog. Berg je elektronica wel in een extra plastic zakje weg, zodat het niet nat kan worden. Dit jaar lijkt het thema iets te maken hebben met de serie La Casa de Papel: de zesdeklassers hebben een prachtig introfilmpje gemaakt dat daar op duidt. Dat belooft wat! Veel plezier!

Af en toe krijgen we via de ouderraad een melding dat enkele ouders bepaalde brieven niet hebben ontvangen wanneer we die via Magister versturen. Klik op lees verder voor de mogelijke oorzaken:

Lees verder

Op 15 april zijn de vierdeklassers met Grieks in hun pakket vertrokken naar Athene en de Peloponnesos. Wat zij meemaken, leest u in het dagboek, dat zij tijdens deze week bijhouden.

Lees verder

Hurray! Vandaag kregen we de resultaten binnen van de FCE-examens van Cambridge Engels. We mogen 58 derdeklassers feliciteren met het behalen van hun First Certificate in English! We're very, very proud of them! Congratulations to you all!
Meer informatie over het programma van Cambridge Engels vindt u op deze pagina.

Katleen uit klas 2 had zich bij de eerste ronde van de biologie-olympiade weten te nestelen tussen de beste 50 vwo-leerlingen: een prestatie van formaat, want er deden 10.000 leerlingen mee. Bij ronde 2 op 4 april plaatste ze zich bij de Aeres Hogeschool in Almere als 11e voor de landelijke finale! Superknap! Helaas mogen de eerste tien deelnemen aan die finale, maar dat maakt ons niet minder trots! Katleen, gefeliciteerd met je prestatie!

Lees verder

Vrijdag 29 maart zijn Jeanneke Bolscher en Fenna van Gulick, zoals u al eerder in de nieuwsbrief heeft kunnen lezen, naar de Radboud Universiteit geweest om hun profielwerkstuk 'Mens naar wens' te presenteren. Zij waren namelijk genomineerd voor de prestigieuze Van Melsenprijs en na de presentaties vond de prijsuitreiking plaats. 

Lees verder

Op 2 april vond de informatieavond plaats voor de Rome- en Griekenlandreis. De beide presentaties kunt u bekijken op de jaarlaagpagina van klas 4.

De nieuwsmail van maart is uit; u leest hem hier.

Katleen uit klas 2B heeft zich weten te plaatsen voor de tweede ronde van de biologie-olympiade! Ze hoorde bij de beste 50 vwo-leerlingen uit maar liefst 10.000 deelnemers! De tweede ronde wordt gehouden op 4 april op de Aeres Hogeschool in Almere. We wensen Katleen alvast heel veel succes!

Op donderdag 14 maart kwam oud-leerling Bruno Martens naar Beekvliet om een presentatie geven aan alle vijfdeklassers over de Nuna-9, de volledig op zonne-energie rijdende auto waarmee de TU Delft de World Solar Challenge heeft gewonnen. Het Brabants Dagblad schreef een artikel over dit bezoek! 

Lees verder

Thieme uit 1C is op 27 februari bij de wedstrijd van Read2Me de voorleeskampioen van Den Bosch geworden! Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Van zondag 24 februari t/m vrijdag 1 maart nemen zes vierdeklassers en één vijfdeklasser deel aan het ISLI (International Student Leadership Institute) in Oberwesel, Duitsland. Dit is de vijfde keer dat leerlingen van Beekvliet deelnemen aan deze internationale conferentie waarin samenwerking, creativiteit en leiderschap centraal staan. 

Lees verder

De data van de rapportvergaderingen aan het einde van periode 2 zijn om organisatorische redenen aangepast voor klas 1, 2 en 3. De juiste data zijn op chronologische volgorde:
- Klas 2: woensdag 13 maart;
- Klas 1: donderdag 14 maart;
- Klas 3: dinsdag 26 maart;
- Klas 4: vrijdag 29 maart (ongewijzigd);
- Klas 5: maandag 1 april (ongewijzigd).
Op deze dagen (en dus niet op de oude data) hanteren we het 40-minutenrooster.

Pagina 5 van 37Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer