Nieuwsarchief

Hurray! Vandaag kregen we de resultaten binnen van de FCE-examens van Cambridge Engels. We mogen 58 derdeklassers feliciteren met het behalen van hun First Certificate in English! We're very, very proud of them! Congratulations to you all!
Meer informatie over het programma van Cambridge Engels vindt u op deze pagina.

Katleen uit klas 2 had zich bij de eerste ronde van de biologie-olympiade weten te nestelen tussen de beste 50 vwo-leerlingen: een prestatie van formaat, want er deden 10.000 leerlingen mee. Bij ronde 2 op 4 april plaatste ze zich bij de Aeres Hogeschool in Almere als 11e voor de landelijke finale! Superknap! Helaas mogen de eerste tien deelnemen aan die finale, maar dat maakt ons niet minder trots! Katleen, gefeliciteerd met je prestatie!

Lees verder

Vrijdag 29 maart zijn Jeanneke Bolscher en Fenna van Gulick, zoals u al eerder in de nieuwsbrief heeft kunnen lezen, naar de Radboud Universiteit geweest om hun profielwerkstuk 'Mens naar wens' te presenteren. Zij waren namelijk genomineerd voor de prestigieuze Van Melsenprijs en na de presentaties vond de prijsuitreiking plaats. 

Lees verder

Op 2 april vond de informatieavond plaats voor de Rome- en Griekenlandreis. De beide presentaties kunt u bekijken op de jaarlaagpagina van klas 4.

De nieuwsmail van maart is uit; u leest hem hier.

Katleen uit klas 2B heeft zich weten te plaatsen voor de tweede ronde van de biologie-olympiade! Ze hoorde bij de beste 50 vwo-leerlingen uit maar liefst 10.000 deelnemers! De tweede ronde wordt gehouden op 4 april op de Aeres Hogeschool in Almere. We wensen Katleen alvast heel veel succes!

Op donderdag 14 maart kwam oud-leerling Bruno Martens naar Beekvliet om een presentatie geven aan alle vijfdeklassers over de Nuna-9, de volledig op zonne-energie rijdende auto waarmee de TU Delft de World Solar Challenge heeft gewonnen. Het Brabants Dagblad schreef een artikel over dit bezoek! 

Lees verder

Thieme uit 1C is op 27 februari bij de wedstrijd van Read2Me de voorleeskampioen van Den Bosch geworden! Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Van zondag 24 februari t/m vrijdag 1 maart nemen zes vierdeklassers en één vijfdeklasser deel aan het ISLI (International Student Leadership Institute) in Oberwesel, Duitsland. Dit is de vijfde keer dat leerlingen van Beekvliet deelnemen aan deze internationale conferentie waarin samenwerking, creativiteit en leiderschap centraal staan. 

Lees verder

De data van de rapportvergaderingen aan het einde van periode 2 zijn om organisatorische redenen aangepast voor klas 1, 2 en 3. De juiste data zijn op chronologische volgorde:
- Klas 2: woensdag 13 maart;
- Klas 1: donderdag 14 maart;
- Klas 3: dinsdag 26 maart;
- Klas 4: vrijdag 29 maart (ongewijzigd);
- Klas 5: maandag 1 april (ongewijzigd).
Op deze dagen (en dus niet op de oude data) hanteren we het 40-minutenrooster.

De nieuwsmail van februari is uit; u leest hem hier.

Donderdag 24 januari won Thieme uit klas 1C de schoolronde van de Read2Me voorleeswedstrijd voor brugklassers. Hij las voor uit ‘Mist’ van Rom Molemaker.
Lees verder

Roel Jansen uit klas 5 is in Volendam op de 100 meter schoolzwemmen Nederlands Kampioen ijszwemmen geworden in een nieuw nationaal record! Roel, van harte gefeliciteerd! 

Lees verder

Acht leerlingen uit klas 4 en 5 van Beekvliet, verdeeld over twee teams, hebben zich via deelname aan twee voorrondes in Breda en Veghel geplaatst voor de landelijke finale van de First Tech Challenge!

Lees verder

Ook dit schooljaar organiseren we een projectweek voor alle jaarlagen. In de week van 14 tot en met 18 januari vervallen alle reguliere lessen en storten de leerlingen zich op vakoverstijgende projecten. Let op: het is deze week niet mogelijk om een gedetailleerd rooster in magister te plaatsen. De leerlingen krijgen op de eerste dag hun rooster op papier uitgereikt of krijgen die toegestuurd per mail.

Lees verder
Pagina 5 van 36Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer