Nieuwsarchief

De nieuwsmail van februari is uit; u leest hem hier.

Donderdag 24 januari won Thieme uit klas 1C de schoolronde van de Read2Me voorleeswedstrijd voor brugklassers. Hij las voor uit ‘Mist’ van Rom Molemaker.
Lees verder

Roel Jansen uit klas 5 is in Volendam op de 100 meter schoolzwemmen Nederlands Kampioen ijszwemmen geworden in een nieuw nationaal record! Roel, van harte gefeliciteerd! 

Lees verder

Acht leerlingen uit klas 4 en 5 van Beekvliet, verdeeld over twee teams, hebben zich via deelname aan twee voorrondes in Breda en Veghel geplaatst voor de landelijke finale van de First Tech Challenge!

Lees verder

Ook dit schooljaar organiseren we een projectweek voor alle jaarlagen. In de week van 14 tot en met 18 januari vervallen alle reguliere lessen en storten de leerlingen zich op vakoverstijgende projecten. Let op: het is deze week niet mogelijk om een gedetailleerd rooster in magister te plaatsen. De leerlingen krijgen op de eerste dag hun rooster op papier uitgereikt of krijgen die toegestuurd per mail.

Lees verder

In verband met de nieuwjaarswensen starten op de eerste schooldag in 2019, maandag 7 januari, de lessen om 10.10 uur. Dat betekent dat alle leerlingen pas op het derde uur op school worden verwacht.

(Dringend) gezocht: inmiddels (enkele jaren) aan het werk zijnde oud-leerlingen van Beekvliet of andere geïnteresseerden die mee willen werken aan onze beroepenavond op dinsdag 5 februari op Gymnasium Beekvliet, door te komen vertellen over hun werk (en de weg die naar hun huidige beroep geleid heeft). Voor meer info: klik op deze link of lees verder.

Lees verder
Namens Directie en medewerkers van Gymnasium Beekvliet wens ik u fijne Kerstdagen en een goed 2019!

Carla Faassen
Rector

Lees verder

De nieuwsmail van december is uit. U leest hem hier.

Zoals ieder jaar wordt op de tweede vrijdag van december, aanstaande vrijdag 14 december dus, Paarse Vrijdag georganiseerd door de GSA (Gay-Straight Alliance). Deze dag is bedoeld om stil te staan bij en steun te betuigen aan scholieren die deel zijn van de LGBT+-gemeenschap (lesbian, gay, bisexual, transgender, ... ) of twijfels hebben over hun seksuele geaardheid of gender. De manier waarop steun geuit wordt, is door paarse kleding te dragen.Beekvliet steunt deze actie van harte! Daarom roepen we hierbij iedereen op om vrijdag gekleed in het paars naar school te komen. Aangezien niet iedereen paarse kleding heeft, zal de leerlingenraad vrijdag paarse bandjes uitdelen om op die manier iedereen de kans te geven zijn steun te betuigen. 

Vrijdag 14 december organiseert de leerlingenraad een onderbouwfeest voor de klassen 1 t/m 3 in De Absoluut in Sint-Michielsgestel. De aanvang van het feest is 19.30 uur; de eindtijd is 23.30 uur. Kaartjes kosten 4,50 euro, inclusief één consumptie. De kaartverkoop is in de aula in de kleine en grote pauze van 10 t/m 14 december, maar ook aan de deur worden op vrijdag 14 december kaartjes verkocht. Ouders zijn geïnformeerd via een brief in Magister dd. 30 november.

De lestijden van het 40-minutenrooster zijn iets gewijzigd: vanaf nu volgt na het 5e uur de grote pauze, net zoals bij het gewone rooster. De aangepaste lestijden vindt u hier

De Amerikaanse artiest Matt Simons heeft voor zijn nieuwste single Amy's Song veertig mensen gevonden die samen het verhaal vertellen van de Amerikaanse singer-songwriter Amy Kuney. Het lied, wereldwijd uitgebracht op 9 november 2018, vertelt over acceptatie van het mogen zijn wie je bent, en over acceptatie van homosexualiteit anno nu. Onze Freike uit klas 5 is één van de veertig mensen die in de clip het verhaal vertellen. Klik hier voor de indrukwekkende video en lees de verhalen van Amy, Freike en alle deelnemers. Gymnasium Beekvliet staat achter de boodschap van Amy's Song: Freike, we wensen jou en alle castleden veel succes bij het verspreiden van deze belangrijke verhalen!

"Mevrouw, ik was vergeten m'n foto's na te bestellen van het gala en de diploma-uitreiking, en nu zijn ze van de site af. Hoe kan ik alsnog..."
Nou vooruit, omdat het om een bijzonder moment in je leven gaat, strijken we nog een keer over ons hart en plaatsen we de foto's van cohort 2018 terug op de pagina Foto's. Maar eind november verdwijnen beide albums echt definitief van de website. Allerlaatste kans dus om je foto's alsnog bij te bestellen. Daarna is het echt echt echt helaas pindakaas. Echt. 

De nieuwsmail van november is uit. U leest hem hier.

Pagina 6 van 37Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer