Nieuwsarchief

In week 11 zijn de leerlingen van klas 5 op uitweek: ze gaan naar Berlijn, Londen, Krakow of op uitwisseling naar Derby. Omdat er natuurlijk ook de nodige docenten meegaan om onze leerlingen op hun reis te begeleiden zijn er de komende week behoorlijk wat roosterwijzigingen. Kijk daarom goed in magister.

Op 22 februari vertrokken Tobias Jacobs, Sanne van den Bogaart en mevrouw Toeter met Stichting Edukans naar Ghana.

Lees verder

De nieuwmail van februari 2018 is uit. U leest hem hier.

De uitslag van de Beverwedstrijd is bekend: maar liefst zeven Beekvlieters hebben een finaleplaats in de wacht gesleept!

Lees verder

Wat was het weer een drukbezochte Open Dag! We danken alle belangstellenden voor hun bezoek! Fijn dat jullie er waren, en hopelijk tot ziens!
En een heel groot DANK JE WEL aan alle leerlingen en collega's die de hele zondag in touw waren om onze school te presenteren! 

Op donderdag 21 december kwamen de vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland de fietsen van onze leerlingen en medewerkers controleren op zichtbaarheid. U leest hier de uitslag.

Lees verder

Voor klas 4 en klas 3 bestond hij al: de projectweek. Maar dit schooljaar organiseren we een projectweek voor alle jaarlagen (klas 6 uitgezonderd). In de week van 15 tot en met 19 januari vervallen alle reguliere lessen en storten de leerlingen zich op vakoverstijgende projecten. 

Lees verder

De leerlingenraad heeft weer een feest georganiseerd voor de leerlingen van klas 1, 2 en 3. Kom je ook? Het feest wordt gehouden in De Absoluut in Sint-Michielsgestel op vrijdag 12 januari. 
De entree incl. consumptie bedraagt €4,50; feesttijden: 19.30 tot 23.30 uur.

We wensen iedereen die bij Beekvliet betrokken is een voorspoedig 2018!
Let op: de kerstvakantie duurt voor de leerlingen een paar uurtjes langer: op maandag 8 januari vervallen de lessen van het 1e en 2e uur in verband met de nieuwjaarsbijeenkomst voor ons personeel. We starten om 10.10 uur met het 3e lesuur van het rooster. 

De nieuwsmail van december is uit. U leest hem hier.

Op donderdag 21 december komt de fietszichtbaarheidsactie van Veilig Verkeer Nederland weer naar Beekvliet. Vrijwilligers van VVN controleren weer alle fietsen op zichtbaarheid: werken de lampjes en zijn ze niet te klein? En zijn de reflectoren op orde? Wie naar aanleiding van vorige nieuwsmail zijn fiets nog niet heeft gecontroleerd, heeft dus nog een paar dagen de tijd. Vorig jaar was bij de controle maar 64% van alle fietsen op orde, en dat was een magere score. We hopen dit jaar op een beter resultaat.

De kerstviering bestaat dit jaar uit een kerstontbijt voor de leerlingen. Ook zamelen we geld in voor Stichting Edukans.

Lees verder

Zaterdag 25 november heeft team 'Beekvliet stroomt', bestaande uit acht verbreders uit klas 2 en 3, een prijs gewonnen bij de regiofinale van de First Lego League (FLL) in Tilburg: de projectinnovatieprijs! Hierbij feliciteren we het team en hun toegewijde coach, mevrouw Peperkamp van harte!

Lees verder

In verband met de rapportvergaderingen is er van 28 november tot en met 5 december 40-minutenrooster. De lestijden vindt u hier.

De nieuwsmail van november is uit. U leest hem hier.

Pagina 9 van 37Eerste   Vorige   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Volgende   Laatste   

Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer