Nieuwsarchief

Op donderdag 21 december kwamen de vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland de fietsen van onze leerlingen en medewerkers controleren op zichtbaarheid. U leest hier de uitslag.

Lees verder

Voor klas 4 en klas 3 bestond hij al: de projectweek. Maar dit schooljaar organiseren we een projectweek voor alle jaarlagen (klas 6 uitgezonderd). In de week van 15 tot en met 19 januari vervallen alle reguliere lessen en storten de leerlingen zich op vakoverstijgende projecten. 

Lees verder

De leerlingenraad heeft weer een feest georganiseerd voor de leerlingen van klas 1, 2 en 3. Kom je ook? Het feest wordt gehouden in De Absoluut in Sint-Michielsgestel op vrijdag 12 januari. 
De entree incl. consumptie bedraagt €4,50; feesttijden: 19.30 tot 23.30 uur.

We wensen iedereen die bij Beekvliet betrokken is een voorspoedig 2018!
Let op: de kerstvakantie duurt voor de leerlingen een paar uurtjes langer: op maandag 8 januari vervallen de lessen van het 1e en 2e uur in verband met de nieuwjaarsbijeenkomst voor ons personeel. We starten om 10.10 uur met het 3e lesuur van het rooster. 

De nieuwsmail van december is uit. U leest hem hier.

Op donderdag 21 december komt de fietszichtbaarheidsactie van Veilig Verkeer Nederland weer naar Beekvliet. Vrijwilligers van VVN controleren weer alle fietsen op zichtbaarheid: werken de lampjes en zijn ze niet te klein? En zijn de reflectoren op orde? Wie naar aanleiding van vorige nieuwsmail zijn fiets nog niet heeft gecontroleerd, heeft dus nog een paar dagen de tijd. Vorig jaar was bij de controle maar 64% van alle fietsen op orde, en dat was een magere score. We hopen dit jaar op een beter resultaat.

De kerstviering bestaat dit jaar uit een kerstontbijt voor de leerlingen. Ook zamelen we geld in voor Stichting Edukans.

Lees verder

Zaterdag 25 november heeft team 'Beekvliet stroomt', bestaande uit acht verbreders uit klas 2 en 3, een prijs gewonnen bij de regiofinale van de First Lego League (FLL) in Tilburg: de projectinnovatieprijs! Hierbij feliciteren we het team en hun toegewijde coach, mevrouw Peperkamp van harte!

Lees verder

In verband met de rapportvergaderingen is er van 28 november tot en met 5 december 40-minutenrooster. De lestijden vindt u hier.

De nieuwsmail van november is uit. U leest hem hier.

Kun je schaken en zou je graag een keer aan een schaaktoernooi mee willen doen? Geef je dan in een team op voor het schaaktoernooi van Stichting Het Zelfstandig Gymnasium! Het toernooi bestaat uit verschillende afvalrondes en uiteindelijk een finale. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar leerlingenraadbeekvliet@gmail.com; meer informatie over het toernooi en de inschrijving kun je vinden in de mail die de leerlingenraad naar je magisteraccount heeft gestuurd.

Na een fantastische eerste editie organiseert Beekvliet ook dit jaar een eindexamengala voor de leerlingen van klas 6, en ook dit jaar hebben de zesdeklassers de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de dansvloer! Dhr. Guerrero en oud-leerling Laurien Broeders zullen vanaf januari op donderdagmiddag in de gymzaal tijdens het 8e en 9e lesuur weer klaarstaan om de eindexamenkandidaten klaar te stomen voor de quickstep, chacha, tango, Engels wals en andere stijldansen. De danslessen zijn individueel toegankelijk maar uiteraard kunnen leerlingen zich ook als dansstel inschrijven. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar r.guerrero@gymnasiumbeekvliet.nl of een aanmeldingsbericht achter te laten in het postvak van dhr. Guerrero. Aanmelden graag voor 17 november.

Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. In de gemeente Sint-Michielsgestel komt u tussen alle kandidaten ook een Beekvlieter tegen: Rosa Beck uit klas 6! We weten niet zeker of zij de eerste leerling van Beekvliet is die zich gedurende zijn of haar schoolcarrière kandidaat stelt bij gemeenteraadsverkiezingen, maar bijzonder is het zeker!

Lees verder
Donderdag 26 oktober is Gymnasium Beekvliet de hele dag in feeststemming! Collega's Jozef Hanenberg (docent wiskunde) en Goos Udo (docent tekenen) zijn 25 jaar in dienst van Beekvliet en dat wordt de hele dag gevierd met leerlingen, collega's en genodigden. We feliciteren onze jubilarissen van harte met het bereiken van deze mijlpaal!
Lees verder

Deze weken hebben de tweedeklassers bij biologie en beeldende vorming hard gewerkt aan het project "Eetculturen". Ze verdiepen zich in een internationale cultuur en bereiden typische gerechten, houden zich bezig met de voedingswaarden ervan, en presenteren hun vondsten en gerechten in een prachtig aangeklede kraam op in de aula. U bent van harte uitgenodigd om te komen proeven! Uiteraard wint de groep met de beste kraam een prijs en u mag stemmen! Reserveert u alvast vrijdagavond 13 oktober in uw agenda. De avond start om 19.00 uur.

Pagina 9 van 36Eerste   Vorige   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Volgende   Laatste   

Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer